Aktywne Wpisy

mielonkazdzika +49
No musze sie pochwalic co mi zona kupila. Ostatnio kilka razy sie mnie pytala o modele drukarek i czym sie roznia i ktora wedlug mnie jest teraz najlepsza. Ale sie niespodziewalem ze ja kupi.
Jest mega zaskoczona rozmiarem. Chyba sie niespodziewala ze to takie wielkie i ciezkie. Przyszlo w 3 paczkach, razem wazylo ponad 70 kg
Strasznie sie jaram (ʘ‿ʘ)
#druk3d #drukarki3d #rozowepaski
Jest mega zaskoczona rozmiarem. Chyba sie niespodziewala ze to takie wielkie i ciezkie. Przyszlo w 3 paczkach, razem wazylo ponad 70 kg
Strasznie sie jaram (ʘ‿ʘ)
#druk3d #drukarki3d #rozowepaski
źródło: 1000063105
Pobierz
thorgoth +46
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Mój kumpel gdzieś zapoznał pannę z bardzo bogatego domu. Pewnie tinder wszedł w grę, ale nie pytałem
Typek jest raczej przystojny, umięśniony. Jest programistą i zarabia dobrze, ale do 15k dużo mu brakuje. Dziewczyna podobno po niedługim czasie spotykania się - może jedna randka, może kilka trafiła z nim do łóżka do jego kawalerki (może to nie ma znaczenia).
Zadziwia mnie to, że dziewczyny z takich rodzin nie szukają kogoś z podobną ilością kasy w portfelu?
Chłop jest podjarany, że jest bogata i może sporo na tym zyska, więc nie gaszę jego entuzjazmu, ale wydaje mi się to trochę dziwne.
Prawie 2 lata leczy się po rozstaniu ze swoją byłą - psychiatra, góra leków, wiele zajęć. Lepiej jakby nie traktowała go jako zabawkę.
Może to jest taka norma, że dziewczyny wychowujące się w bogactwie szukają kogoś dużo niższego statusem, bo czują się bardziej pewne siebie?
Ja bym się bał, że okażę się dla takiej partii za słaby.
#tinder #zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: Wychodzi na to ze dziewczyny z takich domow, jednak powinny patrzec na kase bo nawet gosc co subiektywnie bardzo dobrze zarabia, jak na ten kraj, chce robic ja na kase ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Poza tym to, ze poszla z nim do lozka nie znaczy nic, ewentualnie to jakies opowiesci niespelnionego spermiarza. Stawiam na to drugie.