Wpis z mikrobloga

W sumie gość miał chyba definicję kartoflanego ryja, więc może nie dziw, że chciał coś zmienić, ale trochę przesadził. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
jezu te zęby od linijki, wszystkie tej samej długości xDD

@SkrytyZolw: Popatrz na masę influ obecnie, którym nie chce się wykonać ortodoncji, to wstawiają śnieżnobiałe licówki. Dramat i bezguście. Ale ci ludzie obracają się w swoim gronie s----------a i tam takie zachowania są normą. Fajny odcinek (notabene z kanału wykopka) na temat ubioru niedawno widziałem. Dla nas to wieśniactwo, dla nich to normalka. Inne biedne wieśniaki uważają to za coś
XpedobearX - >jezu te zęby od linijki, wszystkie tej samej długości xDD

@SkrytyZolw:...
  • Odpowiedz
@XpedobearX: nie zawsze to poprawa estetyki bez orto. Spora część pacjentów po prostu chce zmienić estetykę zębów. A taki ich wygląd to akurat styl amerykanski. Zerknij na uśmiechy amerykańskich gwiazd albo Bidena (który ma krzywo zrobione zęby tak w ogóle xD), oni wszyscy mają tam zęby jednej długości.
  • Odpowiedz
@SkrytyZolw No dla mnie to masakra. Takie maskowanie problemow. Zeby mozna wyrownac, wybielic, usunac kamien i jest zdecydowana poprawa. Sam zrobilem orto i to byla najlepsza decyzja zycia. Ksztalt twarzy i szczeki #pdk zmienil mi sie nie do poznania :D Nie dalo rady oczywiscie nadrobic deficytu nieco cofnietej, lecz jest zdecydowanie lepiej.
  • Odpowiedz