Aktywne Wpisy

SystemHalted2_0 +169
#odyseja #film
Nie ogarniam co się o--------a w tej Odysei Nolana. Serio, jak można było w----ć do roli Heleny - najpiękniejszej kobiety świata, twarzy, dla której wybuchła wojna trojańska - tę czarnoskórą aktorkę, która wygląda jak małpa z zoo? Tu już nawet nie chodzi o to że jest czarna - ona po prostu jest paskudnie ucharakteryzowana. Już Samuel L. Jackjson byłbt w tej roli naprawdę lepszy. Absurd goni
Nie ogarniam co się o--------a w tej Odysei Nolana. Serio, jak można było w----ć do roli Heleny - najpiękniejszej kobiety świata, twarzy, dla której wybuchła wojna trojańska - tę czarnoskórą aktorkę, która wygląda jak małpa z zoo? Tu już nawet nie chodzi o to że jest czarna - ona po prostu jest paskudnie ucharakteryzowana. Już Samuel L. Jackjson byłbt w tej roli naprawdę lepszy. Absurd goni
źródło: image
Pobierz
Tortcebulowy +271

#czarneblachy
źródło: 1000011370
Pobierzźródło: 1000011371
Pobierznajlepszy strzał to miałem z 5 lat temu jak w poprzedniej robocie zostawiłem busa pod magazynem, wyszedłem na ulicę a tu za bramę wjeżdża niebieski tarpan na czarnych z perkinsem pod maską i jeszcze przyczepkę ciągnął
a blacha jest czytelna bo wyróżnik to "rzi" a wtórników dla czarnych już nie wydają od paru lat więc podejrzewam że z tego względu też nikt się już o to nie czepia
Mamy El Camino w domu
Moje ciche marzenie kiedyś sobie takiego klamota kupić i jeździć po żwirówkach Polski B.