Aktywne Wpisy

niebadzogrem +46
Wszystko zależy ile te laski zarobiły.
Sam jestem hetereo ale mam dość moich zarobków. Mam 5000 na rękę w państwówce jak mam za to kupić dom czy coś zobaczyć?
Zgodziłbym se nasrać do ryja, złapac bukake przez cały amerykański rząd nawet Polski. 1 dzień obojętnie czego z czego się wyliżę zdrowotnie za powiedzmy milion dolarów to uczciwa cena.
Wszystko sprowadza się do tego ile by płacili, czy za milion dolarów nie dalibyście zrobić
Sam jestem hetereo ale mam dość moich zarobków. Mam 5000 na rękę w państwówce jak mam za to kupić dom czy coś zobaczyć?
Zgodziłbym se nasrać do ryja, złapac bukake przez cały amerykański rząd nawet Polski. 1 dzień obojętnie czego z czego się wyliżę zdrowotnie za powiedzmy milion dolarów to uczciwa cena.
Wszystko sprowadza się do tego ile by płacili, czy za milion dolarów nie dalibyście zrobić

helghast +242

źródło: GNwykaRXoAAN64z
Pobierz@Tomek_tls: mówisz?
https://www.jablonna.pl/aktualnosci/1673
ja płacę tyle - obawiam się, że w bloku jest nieco więcej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No ja tego nie widzę. Dopłata za utrzymanie Lini energetycznej opłata za utrzymanie światłowodu, trzeba wystawiać śmieci w odpowiednim momencie za które też się płaci, 300zł za wywiezienie szamba, piec i opał we własnym zakresie, trzeba inwestować w drenaż wody, trzeba za swoje wyrównać teren, trzeba zmagać się z blackoutami kilka razy czasem kilkanaście razy w roku nawet w zimie gdzie bez
I u mnie nie ma jak w mieście żadnego przyłącza że popłynie ciepło tylko sam muszę o to zadbać w kotłowni, nie przyjdzie nikt ze spółdzielni pokosić mi trawy czy usunąć drzewa z posesji jak spadnie, nikt nie usunie śniegu z