@kocurrek32: to chyba było "kocenie pierwszaków" w salezjańskim liceum. Akcja tak stara, że te dziewczynki są starsze ode mnie, a mam 34 lata w tej chwili xd
@fornson23: pamietam ze byly podobne akcje w obozach letnich wlasnie pierwszakow ale to miedzy dzieciakami co w sumie i tak bylo p------e xd jak by na to nie spojrzec xdd
@helghast: Jakby epsztyn miał taki kijek samokontroli i się go trzymał tak mocno jak ten salezjanin, to by nie było żadnej afery a tak jakieś wyspy, prezydenci i na co to komu a po co?
@kocurrek32: popieprzone, co chyba zniknęło pod koniec lat 00. Podobne do fali w wojsku. Ta akcja była chyba wręcz zbieżna do tego co moje gimnazjum (pod przewodnictwem pani dyrektor xddd) stworzyło w 2005 roku dla mojego rocznika. Pamiętam jak starszaki wyrywali różnych ludzi, zazwyczaj dziewczyny by robiły dziwne rzeczy jak jedzenie spaghetti z jakimś dziwnym sosem i w ogóle. W liceum w 2008 roku czegoś takiego nie widziałem, bo chyba
@helghast jeszcze jak się tłumaczyli, że to wcale nie bita śmietana a pianka do golenia, mimo że na innej fotce było widać pojemnik z bitą śmietaną ( ͡º͜ʖ͡º)
źródło: IMG_0256
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: temp_file4119859926836594735
Pobierz