Wpis z mikrobloga

Wszystko zależy ile te laski zarobiły.

Sam jestem hetereo ale mam dość moich zarobków. Mam 5000 na rękę w państwówce jak mam za to kupić dom czy coś zobaczyć?
Zgodziłbym se nasrać do ryja, złapac bukake przez cały amerykański rząd nawet Polski. 1 dzień obojętnie czego z czego się wyliżę zdrowotnie za powiedzmy milion dolarów to uczciwa cena.

Wszystko sprowadza się do tego ile by płacili, czy za milion dolarów nie dalibyście zrobić ze sobą czegoś wstrętnego ?
Dla mnie od bycia wyruchanym w dupe przez koczkodana jest gorsze wstawanie rano przez resztę życia i przybieranie na latach jednocześnie będąć ciągle daleko od realizacji marzeń. Ja mogę zrobić wszystko co przyniesie szybki zysk ale nie godzi w imię drugie człowieka więc napady i mafia odpadają :P

A Wy dalibyście sobie zrobić coś złego za milion dolców ? Albo inną kwotę za którą bylibyście ustawieni do końca życia?

#epstein #afera #usa #kiociochpyta #pytaniedoeksperta
  • 97
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 100
@niebadzogrem: wciąż wydaje mi się, że niektórzy tutaj uważają, że one do czegokolwiek się zmuszały, że musiały po tym "zdrowieć", że kalkulowały czy warto.

K---a ludzie, one zamiast myśleć czy warto myślały "ja p------e ale zajebiście".
  • Odpowiedz
@niebadzogrem: Ludzie są skłoni robić i znosić naprawdę obrzydliwe rzeczy za niewielkie pieniądze (patrz patostreamy). Na pewno znalazłoby się wielu ludzi którzy zrobiłoby to wszystko co piszesz za 100$, a pewnie nawet za mniej.
  • Odpowiedz