Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: wiem że bajt ale tak naprawdę wszyscy mają cię w dupie i chcą jak najlepiej dla siebie. Wspierają cię jak mają w tym jakąś korzyść. Baba będzie cię wspierać żebyś zakładał firmę bo wtedy i ona będzie mieć więcej kasy.
  • Odpowiedz
Odkryłem co jest prawdziwą przyczyną przegrywania życia, a co jest prawdziwą przyczyną sukcesu w życiu. Otóż - bez zaskoczenia - jest to wsparcie bliskich osób, zwłaszcza dziewczyny.

@mirko_anonim: myslisz ze faceci dochodzą do sukcesów bo mają wsparcie swojej dziewczyny? lol, większość musiała najpierw sama na ten sukces zapracować, czy to przez lookmaxing, czy to przez zwiększenie swojego statusu albo przełamanie swoich barier.

Co jest do tego potrzebne? Dużo pracy. A
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: tak, złóż swoje niepowodzenia na wszystkie inne czynniki niż twoje własne lenistwo. Nie chciało ci się ogarniać w życie, nie chciało ci się spędzać aktywnie czasu z dziewczyną, więc się wypaliło, a prawda jest taka, że dziewczyna nie chciała spędzać kolejnego spotkania w twojej piwnicy. Przestań być leniwą pi*dą.
  • Odpowiedz
@czescmampytanie:

"co do tej motywacji w związku, to też jest odwrotnie. przecież większość ludzi tryharduje gdy jest singlem zeby kogoś poznać, a jak juz wejdzie w poważny związek to jest osiadanie na laurach i wzajemne odpuszczane" ja mialem totalnie na odwrot, mialem cos takiego że nie moglem się czuc gorszy od laski i mniej dynamiczny
  • Odpowiedz