Aktywne Wpisy
lyncz +174
TL;DR:
Pamiętacie moją nówkę sztukę Konę, która zdechła po 700 km, a krakowskie ASO potrzebowało 2 tygodni na ściągnięcie akumulatora? Dziś rano zadzwonili: "Naprawione, można odbierać!". Urwałem się z roboty, przedzierałem przez zakorkowany Kraków ponad godzinę. Odbieram auto, wyjeżdżam za bramę serwisu i... na deskę wjeżdża czerwona ikona braku ładowania xD. Wrócili do punktu wyjścia. Rzuciłem im kluczykami na blat, zrównałem ich procedury z ziemią i zostawiłem tam ten złom.
Wersja dla koneserów korpo-absurdu:
Mirki,
Pamiętacie moją nówkę sztukę Konę, która zdechła po 700 km, a krakowskie ASO potrzebowało 2 tygodni na ściągnięcie akumulatora? Dziś rano zadzwonili: "Naprawione, można odbierać!". Urwałem się z roboty, przedzierałem przez zakorkowany Kraków ponad godzinę. Odbieram auto, wyjeżdżam za bramę serwisu i... na deskę wjeżdża czerwona ikona braku ładowania xD. Wrócili do punktu wyjścia. Rzuciłem im kluczykami na blat, zrównałem ich procedury z ziemią i zostawiłem tam ten złom.
Wersja dla koneserów korpo-absurdu:
Mirki,

dariusz44 +53
#gielda
Wiecie co mi r---------a głowę? To że taki pionek jak jak ma włożone prawie 100k USD w akcje takiego majkrosofta. Wiadomo że na minus, ale nie o to.
Ja, zwykły Darek, mam k---a prawie 400k PLN w akcjach jednej spółki.
W portfelu prawie milion.
Ja, zwykły chłopak z bloku, który pierwsze firmowe buty miał mając lat 16. Jakieś converese’y. A teraz mam takich butów szafę. I wszytko.
Mózg r-------y.
Wiecie co mi r---------a głowę? To że taki pionek jak jak ma włożone prawie 100k USD w akcje takiego majkrosofta. Wiadomo że na minus, ale nie o to.
Ja, zwykły Darek, mam k---a prawie 400k PLN w akcjach jednej spółki.
W portfelu prawie milion.
Ja, zwykły chłopak z bloku, który pierwsze firmowe buty miał mając lat 16. Jakieś converese’y. A teraz mam takich butów szafę. I wszytko.
Mózg r-------y.

Bardzo mnie śmieszy, że niektórzy na poważnie porównują te perfumy mimo że jedne kosztują w podstawowej wersji 110zł a tej limitowanej może i 250zł ale Aventus to już wydatek rzędu 1000zł. To trochę jakby kupić w obskurnej budzie kebaba i kłócić się czy smakuje tak samo czy tylko trochę gorzej od dania z bardzo dobrej restauracji XD
@KjatanSveisson: no ale kebabem z budy się napcham, a daniem z restauracji się nie najem ヽ( ͠°෴ °
@KjatanSveisson to jest właśnie przykre, że w tym wypadku perfumy za 200zł niewiele odstają
i powiem tak, tylko jeden aventus - batch porzeczkowy - był warty każdych pieniędzy. zgadzam się, że parametry kicha - ale nie ma co porownywac jakosci armafa do aventusa. to dwie rozne ligi.
ten trzeci batch armafa, ktorym mialem okazje sie psiknac z flaszki 200ml mial dobry podjazd ale i
źródło: temp_file4806577404060694022
PobierzTo wręcz pozytywna konkurencja i motywacja dla mainstreamu by nie obcinać parametrów do zera.
@KjatanSveisson: tylko to danie z drogiej restauracji by wygladalo tak i bylbys glodny po 30minutach XD
źródło: Small_Portion_at_Fancy_Restaurant-min_1000x
Pobierz