Aktywne Wpisy

IksdeHeheh +143
#polskieonuce
Uwaga, nie plusować, grozi pozwem. Internauci jednak mają swoje zdanie i trzeba uszanować, może się okazać że jednak jest polakiem. Ja tylko daje do przemyślenia.
Uwaga, nie plusować, grozi pozwem. Internauci jednak mają swoje zdanie i trzeba uszanować, może się okazać że jednak jest polakiem. Ja tylko daje do przemyślenia.
źródło: ChatGPT Image Sep 17, 2025, 11_05_22 PM
Pobierz
Bialaherbata +1
Naszło mnie, jedna różowa użytkowniczka(darknightttt) napisała swoją listę wymagań co do potencjalnego partnera, więc mam pytanko do wykopu, a raczej zabawę, dajcie swoją listę wymagań albo "czerwonych flag", czy innych predyspozycji do potencjalnego partnera/partnerki.
Wiem, że miłość, to nie stan konta, czy rozmiar bicepsa, ale nie oszukujmy się pewne predyspozycje mamy do drugiej połówki. I nie chodzi mi tutaj, by robić handel, tzn. ja mam auto, więc oczekuję biustu rozmiar G, ale
Wiem, że miłość, to nie stan konta, czy rozmiar bicepsa, ale nie oszukujmy się pewne predyspozycje mamy do drugiej połówki. I nie chodzi mi tutaj, by robić handel, tzn. ja mam auto, więc oczekuję biustu rozmiar G, ale

Google mówi, że max ohp powinno stanowić około 60% maxa na ławie.
Kładę równy nacisk na wyciskanie i OHP, ale przy dosyć spokojnym maxie ławy 145kg mam problem z 82,5 kg OHP.
W teorii moje OHP mniej więcej się zgadza z tym przelicznikiem, ale nieco odstaje. U większości osób, które znam, to OHP jest jednak znacznie słabsze. Chociaż może po prostu je zaniedbują?
Tak więc jestem ciekaw, jak ten stosunek wygląda u większości #mirkokoksy?
#trening #powerlifting #silownia #trojboj
- Nie przekładało mi się to na wyciskanie
- Naturalnie robiłem 100 kg OHP przy 135 kg ławie i właściwie ćwiczenie to z takim cieżarem bałem się już i o plecy robiąc 1-3 RM
- Robię jakieś KB Circus Pressy zazwyczaj