Aktywne Wpisy

Od kilku dni jest akcja psiarzy, którzy próbują bagatelizować problem wrzucając zdjęcia swoich labladorów i innych cziułałów, prześmiewczo pisząc "oj my z Fafikiem właśnie na spacerze, szukamy dziecka do pogryzienia".
Musicie mieć ogromną bekę, że ludzie próbują zwalczyć problem z patologicznym traktowaniem psów w tym kraju. Oklaski dla Was, psiarze, że akcje, która ma zapobiec takim tragediom jak rozszarpanie czyjegoś syna/ojca/matki zniżacie do poziomu żartu i wyśmiewacie oczekujących konkretnych kroków, żeby takie sytuacje
Musicie mieć ogromną bekę, że ludzie próbują zwalczyć problem z patologicznym traktowaniem psów w tym kraju. Oklaski dla Was, psiarze, że akcje, która ma zapobiec takim tragediom jak rozszarpanie czyjegoś syna/ojca/matki zniżacie do poziomu żartu i wyśmiewacie oczekujących konkretnych kroków, żeby takie sytuacje
źródło: comment_1583615967MRs1RTjje9oIl8plVE2Emi
Pobierz
fukinloner +219
trzymanie dużych ras psów w blokach to egoistyczne znęcanie się nad zwierzętami.
#psiarze #takaprawda
#psiarze #takaprawda

źródło: IMG_20240510_221918
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@surlin: muszę przyznać, że to niezwykle wolne tłumaczenie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja sobie mogę "w wolnym tłumaczeniu" powiedzieć, że "kretynka rzuciła się z łapami na wokalistę". I tyle wiemy. Może ją sprowokował np. swoim gejostwem, czy też ona znalazla sobie sposob na zaistnienie i akurat on był najłatwiejszy do bezkarnego zaatakowania. Tyle samo poparcia w źródłach na chwilę obecną, co Twoje obelgi. Jak dla mnie, idiotka.
@darjahn: Podałem czas - 19:41, wideo które sama wrzuciłaś, ja w zasadzie go niemal dosłownie zacytowałem.
[edit: usunąłem część dotyczącą znaleziska dodanego przez op'a, pomyliłem się i o tym pisałem.]
@kishibashi: Na stronach Eurovoix jest info, że przeciw niemu jest śledztwo i prowadzi je także lokalna policja.
https://eurovoix.com/2024/05/10/netherlands-joost-klein-will-not-perform-in-the-jury-final/
@darjahn: Bo najprawdopodobniej zaatakował Szwecką fotografkę,