Wpis z mikrobloga

Wśród palaczy i kociarzy najgorsze jest to, że oni sami przestają czuć, że śmierdzą odpowiednio dymem papierosowym albo kotem.
  • 59
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@JoeGlodomor: Koty to największe obrzydlistwo współczesnego świata. To, że śmierdzą to pikuś. Są odpowiedzialne za dramatyczny stopień niszczenia bioróżnorodności w środowisku naturalnym, drastyczne ograniczanie populacji malych zwierząt, wyginięcie ponad 200 gatunków. Dodatkowo toksoplazmoza przenoszona przez te brudasy (nawet te niby zadbane domowe) zabija rocznie dziesiątki tysięcy dzieci w łonach matek. Cały gatunek do kontenerowca i na Madagaskar, te co się nie zmieszczą do utylizacji. Dziękuję bardzo, nie ma o czym
  • Odpowiedz
@Zaklad_Gospodarki_Odpadami: ja mowie, ze koty to czyste zwierzeta, zwlaszcza te co nie wychodza na zewnatrz. A co Ty tam sobie dopowiedziales to juz Twoja sprawa, chociaz to dosyc smieszne - zarzucac mi braki w inteligencji, samemu nadinterpretujac czyjas wypowiedz. A jak liczysz na totalnie sterylne domowe zwierze to nie wiem, moze do NASA sie zglos. Tam maja programy badawcze jak wysterlizowac obiekty z Ziemii, zeby nie zarazic pozaziemskich ekosystemow
  • Odpowiedz
Wśród palaczy i kociarzy najgorsze jest to, że oni sami przestają czuć, że śmierdzą odpowiednio dymem papierosowym albo kotem.

@JoeGlodomor: typie, jak wykastrujesz odpowiednio wcześniej kota to z was dwóch to ty jesteś cap. Nie wypowiadaj się na tematy na które nie masz bladego pojęcia.

Nie mówiąc o tym, że kot większość swego życia spędza na własnej pielęgnacji.
  • Odpowiedz