@mirko_anonim: Ale wiesz że "przegrywy" to osoby z zaburzeniami psychicznymi, depresją, nerwicami etc które wpływają na ich percepcję świata, samoocenę itp. A ich teorie pigulek to tylko teorie które nie do końca maja odbicie w realnym świecie, mające na celu tłumaczenie ich niepowodzeń czynnikami zewnętrznymi albo genetycznymi, żeby odsunąć od siebie jakąkolwiek odpowiedzialność za własne życie.
Dziewczyny tego samego wzrostu, czasem wyższe od chłopaka
Dalej nawet nie czytam co wyjde do galerii to w kazdej parze z 15+cm roznicy moze jedna jakas para sie znajdzie gdzie sa rowni bo oboje wysocy ale wyzsza babe z niskim gosciem to nawet nie pamietam kiedy widzialem od razu widac ze bait
@mirko_anonim: Ciekawe, że wszystkie tego typu posty są akurat z anonima xD też wychodzę z domu i w większości widzę dużą różnicę wzrostu pomiędzy chłopakiem, a dziewczyną i w większości to nie są mariuszki. Czy zdarzają się tacy? Wiadomo, ale głównie są to osoby 35+ więc w tym wieku dużo kobiet traci zainteresowanie u przystojniaków, więc zadowalają się takimi mariuszkami z kasą
@mirko_anonim Zmienilibyscie normiki chociaż schemat w tych baitach, a nie et circulo Macintos "wystarczy wyjść z domu żeby zobaczyć niskiego grubego zakolaka mariuszka z wysoką zgrabną laską". Ehh 1/10
Anonim (nie OP): Z mojej perspektywy to sa dziewczyny z malym przebiegiem, nie uzywajace tindera, poznali sie w szkole lub przez znajomych. Tez duzo widze ale to ludzie w wieku 15-20lat. Z wiekiem jest coraz ciezej i albo masz super twarz albo jestes bankomatem. Wystarczy wpisac fraze w internecie: zagadywanie na miescie forum. Wiekszosc wypowiedzi kobiet negatywna. Wiec na ulicy sie nie poznaja.
@mirko_anonim: życie wygląda trochę inaczej, a na tagu panuje przekonanie, że ludzie robią coś czego praktycznie nie robią. Wyidealizowany świat z facebooka.
@mirko_anonim: A to akurat prawda sam często takie pary widuje. Czasem jest to faktycznie wysoki gość ale wygląda wręcz komicznie z twarzy np/ ostatnio pubie facet wyglądał jak Misiek Koterski skrzyżowany z Harry Potterem a dziołcha całkiem całkiem. Ogółem to kobiecy gust jest chyba dość specyficzny - nie wiem nie jestem babom
@Wachatron: co ma nerwica do postrzegania tego? Sam mam nerwice i uważam że klasyczne przegrywy wyolbrzymiają blackpilla mimo, że jest on poniekąd prawdą
@mirko_anonim: Cholera, to jakaś magia normalnie. Nie wiem czy może 1 lub 2 razy w życiu widziałem parę gdzie kobieta jest wyższa od mężczyzny, a wy normiki codziennie widujecie ich tysiące. Gdzie wy niby mieszkacie, w mitycznej Amazonii?
Dalej nawet nie czytam co wyjde do galerii to w kazdej parze z 15+cm roznicy moze jedna jakas para sie znajdzie gdzie sa rowni bo oboje wysocy ale wyzsza babe z niskim gosciem to nawet nie pamietam kiedy widzialem od razu widac ze bait
@mirko_anonim: może nie jest adonisem ale za to jest bankomatem
@mirko_anonim: O Alfę i Beta stronę hipergamii.
To o czym ty teraz mówisz, to beta strona hipergamii. Zasoby, służenie, simpienie, ochrona,
────────
Komentarz usunięty przez moderatora
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
@mirko_anonim: to błąd ( ͡° ͜ʖ ͡°)
właściciel konta powinien zrobić leppera za z--------e mikroblogu