✨️ Obserwuj #mirkoanonim Czy na znanym lekarzu lekarze nadal mogą kupować oceny? Nie wiem, czy wydawać kupę kasy na wizytę #znanylekarz #pytanie #lekarz
Ja korzystam i zbyt dobrej opinii niemam. Dużo tam naciągaczy. Dwa przyklady: - prawdziwa cena za wizyte była ukryta w opisie na końcu, który trzeba było rozwinąć. Dowiedziałem się o tym już po i podobno nie byłem jedynym zdziwionym jak przyszło do płacenia. - inny lekarz zrobił sb regulamin (tez schowany), że jak zrezygnujesz z wizyty pozniej niż 24h przed to masz za nią zapłacić. I potem do mnie wydzwaniał xD. No
Czy na znanym lekarzu lekarze nadal mogą kupować oceny? Nie wiem, czy wydawać kupę kasy na wizytę
#znanylekarz #pytanie #lekarz
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
- prawdziwa cena za wizyte była ukryta w opisie na końcu, który trzeba było rozwinąć. Dowiedziałem się o tym już po i podobno nie byłem jedynym zdziwionym jak przyszło do płacenia.
- inny lekarz zrobił sb regulamin (tez schowany), że jak zrezygnujesz z wizyty pozniej niż 24h przed to masz za nią zapłacić. I potem do mnie wydzwaniał xD. No