Aktywne Wpisy
Boroborro +59
Robię pulpeciki mięsne z Ikea i w środku znalazłem takie coś, co to jest? XD wygląda dość dziwnie, brudzi bardzo palce ale nie pachnie jakoś intensywnie bo jest zamrożone jak widać. To normalny składnik tych pulpetów? XD czy pisać do ikei. W komentarzu drugie foto #zakupy #ikea #jedzenie #pomoc #pytanie #polska #dieta

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
sawardega +131
Szanowne Wykopki
Przepraszam, ale przegrałem.
Z uzasadnieniem się nie zgadzam, ale mogłem dziś tylko słuchać.
Będę apelował i wierzę w ostateczne zwycięstwo.
Przepraszam, ale przegrałem.
Z uzasadnieniem się nie zgadzam, ale mogłem dziś tylko słuchać.
Będę apelował i wierzę w ostateczne zwycięstwo.

źródło: 5007D240-ADA6-4555-858F-BD83C23B48BB
Pobierz
Witam, w piątek ma miejsce wspaniały event jakim jest HEVELKA, więc zapraszam zainteresowanych na piwko z tej okazji:
Data: 10.05 (piąteczek)
Godzina: 19:03
Miejsce: Polsat Plus Arena Gdańsk ul. Pokoleń Lechii Gdańsk 1
WSTĘP PŁATNY 32/35ZŁ ale dają za darmo szklaneczkę wiec miło
Więcej info tutaj: https://hevelka.interticket.pl/
FAQ:
1) Czy będą jakieś fajne dziewczyny?
Tak
2) Jaki jest przedział wiekowy?
20-42
3) Znowu pułapka?
No właśnie nie
4) Czy trzeba pić a-----l?
Nie, można bezalkoholowe
5) Czy jak ktoś jest przegrywem i ogląda chińskie bajki to może przyjść?
Tak, pod warunkiem, że ciągle o tym nie gadasz i masz minimum social skilli
6) Jak was poznać?
Pomijając fakt, że pewnie będzie nas tam dużo (albo i nie), to ja czyli @czarujacy_karmelek jestem mała, trochę brązowa i trochę głośna (ZNACIE TE LASKI, NIE? XD). Za mną się będzie szlajać taki jeden @cofko który wygląda jak #!$%@? przywódca Rzymskiego legionu.
7) Czy można przyjść jak się nie jest z ekipy?
Ekipa umarła w 2020 roku, więc trwa nowa rekrutacja
Pisać w komentarzach kto będzie!
Wszyscy mile widziani, starzy, młodzi, grubi, chudzi, różowi, niebiescy, tęczowi, przegrywowi, przyjezdni, miejscowi i oczywiście łysi także, #gdansk , #gdynia , #trojmiasto , #tczew , #wejherowo , #kartuzy , #koscierzyna , #rumia , #reda , #sopot , #bartoszyce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: OIG2
Pobierz@czarujacy_karmelek: rudych znowu nie wpuszczają ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@IrvinTalvanen @nowik @Out0fControl @Bladi89 @parasolki @Polinik @pozzytywka @VeryApe @PanKtos @kyudo @Marmite @Cavaron @Czerw2 @Adammik @Saashaa @sower @cabis @hrbmx @Tryglav @ncpnc @kto_ma_potrzymac_dwiedychy @susi33 @bgonzo @Roballo @Pavel @gorfag @kluen @Dezzerter @faun69 @CoconutPirate @rhys @Kristof7 @Etykieta @Wyrewolwerowanyrewolwer @
@slepauliczka: A ilu Was jest?
@JackDaniels: no i d--a, przestałem się łapać :(