Wpis z mikrobloga

Cały wykop zalany newsem, że szef MSWiA był pijany podczas jakichś obchodów. Ok.

Tasuje się do tego smutna prawica od "zmentzonego" Sławka i Mariusza "ceraty" K.

Przy czym z tych 3 polityków tylko chlop z KO poddał się badaniu alkomatem, pokazując wynik. Mariuszek wybiega z sali a Sławek... Sławek jest dumny z nałogu.

#bekazprawakow #bekazkonfederaji #neuropa #polityka
Tamerlan - Cały wykop zalany newsem, że szef MSWiA był pijany podczas jakichś obchodó...

źródło: ccc55e01141e933745ad9cbaf989ea267363221a82426080eb5e486c38f0465d

Pobierz
  • 61
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@makaronzjajkiem śmieszą mnie ludzie tacy jak ty, którzy byli przekonani że jeszcze pół roku temu żyją w republice bananowej, w państwie upadłym, a dziś myślą że żyją w państwie stabilnym i w pełni ukształtowanym
  • Odpowiedz
Przy czym z tych 3 polityków tylko chlop z KO poddał się badaniu alkomatem,

@Tamerlan: a widziałeś, że się poddał? Czy widziałeś tylko świstek? Świstek, który wypisywał ktoś wyjątkowo mało inteligentny i powpisywał wszystko w złe miejsca xD

Tyle lat słusznie cisnęliście po zerze, że używa swojej władzy jako zwierzchnika prokuratury, żeby uwalać sprawy swoich ludzi, a nie widzicie, że tutaj zwierzchnik policji mógł zrobić podobnie? xD

Jesteście tak głupi,
  • Odpowiedz
sugerujesz, że policjant który się podpisał pod tym badanie popełnił przestepstwo i sfałszował wyniki? Mam nadzieję, że pokażesz nie jesteś pipa i złożysz zawiadomienie o podejrzeniu popełnienia przestępstwa ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@makaronzjajkiem: a ty zgłaszałeś pissiorów na policje za każdym razem jak nazywałeś ich złodziejami? xD
  • Odpowiedz
@makaronzjajkiem: nie podpisal sie pod „badaniem”, bo to zapewne nie jest żadne badanie i ten papierek nie będzie wykorzystywany do celów prawnych, tylko do wciskania kitu pelikanom na Twitterze.
  • Odpowiedz
  • 0
mógł zrobić

@marv0oo: mógł albo nie mógł. Ziobro był na tym wielokrotnie złapany za rękę, kierwinskiego na razie pomawiasz, bo ci się coś wydaje. To jest dopiero glupota.
  • Odpowiedz
@makaronzjajkiem No dokładnie tym komentarzem opisałeś jak się dyma obywatela. Dowolne g---o mu można wcisnąć i nie ma szans na weryfikację. Naszczęście każdy kto miał doczynienia z pijanym wie jak pijany gada, więc mleko się wylało. Nie sądzilem że tak wiele płatnych troli siedzi na Wykopie, chyba trzeba pomyśleć żeby olać ten gównoportal.
  • Odpowiedz
@otacon: jesteś upośledzony? Przecież jest podpisane aspirantka Ewa Burnett. Proponuje złożyć na nią do prokuratury pismo o podejżeniu popełnienia przestępstwa, skoro posiadasz na to dowody.
  • Odpowiedz
  • 2
@Miii_Kiii ja w miejscu na podpis nie wiszę podpisu. Widzę dane osoby, która obsługiwała urządzenie, ale nie potwierdziła tego faktu podpisem. Równie dobrze mogło tam być sergeant John Rambo i nie miało by to żadnego znaczenia.
Więc z tym upiedzeniem to sobie dalej w domku wśród domowników słodzcie, a nie do ludzi...
  • Odpowiedz
  • 0
@marv0oo: nie, bo podpis stawia się pod treścią dokumentu. podoba mi się jak bardzo odklejone osoby piszą w tym wątku. Jeden pajac twierdził, że 10 sekund do alkomatu się nie dmucha, ty za to nie wiesz, że podpis czytelny składa się z imienia i nazwiska pod treścią dokumentu. Na dokumencie mamy podpis konkretnej osoby - jej stopień, imię i nazwisko.

A na marginesie: sąd, urząd czy co tam sobie wymyślisz,
  • Odpowiedz
  • 0
@marv0oo: a i pomawiasz zarówno policjanta, jak i ministra, przy czym jedynym twoim dowodem jest "agugu, nie podoba mi się dokument." No, spoko. A wg mnie jesteś teraz n------y sebuś, więc kończę dyskusję.
  • Odpowiedz