Aktywne Wpisy

Siemanko nocna. Kto też chory? Mózg mi zaraz wypłynieeeee

mirko_anonim +2
✨️ Jak podjąć decyzję o przyszłości zawodowej? Ⓘ
Cześć,
Piszę do osób z doświadczeniem na rynku pracy.
Mam 19 lat i stoję przed trudnym wyborem: iść do pracy, na studia, czy zrobić coś innego. Po szkole mogę liczyć tylko na minimalne wynagrodzenie, choć w jednym korpo przyjmują osoby takie jak ja. Praca to głównie nocne zmiany, zarobki około 5500 zł na rękę – bardzo przyzwoicie jak na start, ale nie wiem, czy pracowanie tam całe
Cześć,
Piszę do osób z doświadczeniem na rynku pracy.
Mam 19 lat i stoję przed trudnym wyborem: iść do pracy, na studia, czy zrobić coś innego. Po szkole mogę liczyć tylko na minimalne wynagrodzenie, choć w jednym korpo przyjmują osoby takie jak ja. Praca to głównie nocne zmiany, zarobki około 5500 zł na rękę – bardzo przyzwoicie jak na start, ale nie wiem, czy pracowanie tam całe

#hiv #chorobyweneryczne #zdrowie #divyzwykopem
8 dni doszło do potencjalnej ekspozycji. (Aktywność o niskim ryzyku, sam "spust do ust" jako strona przyjmująca, bez penetracji). Jedyne czym teraz żyję to ta paranoja mimo, że mam z-------l i milion obowiązków. Nie wydarzyło się to niestety za pełną zgodą, a PEP nie przyszedł mi do głowy. Miesiąca nie wytrzymam i już to wiem. Teraz mi siada na łeb, bo mam temperaturę 37 - nie zmienia się to od dłuższego dnia ani nie odczuwam tego jakoś bardzo. Mam anemię więc ciężko coś konkretnego powiedzieć o objawach. Jaki procent wykrywalności/akuratności ma taki test RNA na Hiv 1/2 +HCV/HVB po 18 dniach od ekspozycji? Statusu osobnika nie znam, ale zakładam, że się badał ostatni raz jakoś na jesień i przez większość czasu od tamtego momentu był w monogamicznym związku.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim