Aktywne Wpisy

Jestem z dziewczyną od roku, jest naprawdę fajna, miła jest tylko jedno ale, kiedyś brała już leki przeciwdepresyjne i teraz wspomniała mi, że wróci do tego bo ma gorszy okres. Obawiam się, że z osobą z zaburzeniami będzie ciężko zbudować coś na lata choć ona tego oczekuje, no i też mam obawy, bo pokłócona z ojcem brak kontaktu, teoretycznie to ja będę musiał być opiekunem a nie partnerem.
#zwiazki #
#zwiazki #

Lupenski +109
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Warto jest zapisać się do szkoły policealnej? Mam 27 lat, skończyłem technikum, jestem teraz bez pracy i jestem teraz w takim momencie, że chciałbym zdobyć wiedzę, kwalifikację by móc pracować w jakimś konkretnym zawodzie. Studia mnie trochę przerażają ale myślę o szkole policealnej, jest krótsza i pewnie miałbym łatwiej. Nie pytam o konkretny kierunek ale ogólnie czy te szkoły mają sens i czy tytuł po nich faktycznie jest coś wart. Chodził ktoś z was do takiej?
#policealna #szkola #cosinus #zak #kiciochpyta #studia #nauka
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Są zawody bardziej poszukiwane, są mniej, a możesz po prostu zaliczyć coś, co Cię interesuje :)
Ja na szczęście znalazłam i przyszłościowy i dla mnie ciekawy.
I mnie studia przerosły, jak sobie pomyślę że miałabym się uczyć 5 lat... O nie nie