Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 40
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 37
ktorzy znają freak fighty od samego powstania, czyli od zasranej kanapy Magikala

@essos: jeszcze wcześniej była walka Saja z hejterem na twitchu organizowana przez Easy'ego, który potem stworzył Punchdown
  • Odpowiedz
  • 0
ja pamiętam walkę na korytarzu na Urzędniczej kiedy Rafonix przyjechał na 30 osób do FASA i Mrugały to się liczy?

@grajdowy: a kociołki menelixa?
  • Odpowiedz
@essos: Ludzie się nie wypowiadają bo na wykopie moderacja sobie sama ustala swój własny regulamin i usuwają sobie co napiszesz według swojego uznania, gdzie ofen poza tym było powiedziane, że było spotkanie właściciela wykopu z działaczami fejm. Jaki ma sens tutaj gadka jak niewygodne stwierdzenia są zaraz kasowane, a użytkownicy banowani ?
  • Odpowiedz
@essos: pamiętam, że podczas 1 gali byłem na weselu i wychodziłem na zewnątrz żeby oglądać pojedyncze walki z telefonu
wesele było kuzyna, było nudne, a sam kuzyn już nie żyje, pikawa siadła
  • Odpowiedz
  • 0
@Alinoe_83 Że Jaca kiedys nie pil to nawet nie wiedzialem hehe. Ale pamietam jeszcze znalezisko jak ktos chciał wypromować livey Magikala, bo zbiera na remont i zeby mu pomoc i tak sie zaczeło
  • Odpowiedz
@essos: Ja poznałem magicala przez wykop, piękne były początki fame tak jak piszesz, dogadywanie kontraktu na melinie i jeszcze specjalnie czekałem na odcinek na żywo "uwaga tvn" gdzie byli włodarze wraz z tucznikiem jacą pz itd :)
  • Odpowiedz