Aktywne Wpisy

KorbenDallas +34
#raportzpanstwasrodka czyli podsumowując - waldi zrobil dziecko. Nie miał kwalifikacji do utrzymywania tego dziecka. Była żona ogarnęła mu papiery (pewnie orzeczenie o niepełnosprawności) żeby mógł podjąć jakąś pracę i żeby było z czego ściągać alimenty. Waldi dostając do ręki papier zatrudniający w firmie SOLID poczuł się silny i nastukal babcię na oczach dziecka, a następnym krokiem był wyjazd do Kambodży w celu poznania Marcina, który nawet nie chce mu mówić

Atreyu +23
Cholera, byłem wczoraj na randce.
I nie będzie to kolejny smutny wpis o złych p0kach więc jak na to liczycie, możecie w tym momencie przestać czytać.
Ogólnie na przestrzeni ostatniego miesiąca byłem na kilku randkach. Myślę że śmiało mógłbym o nich pisać pod jakimś osobnym tagiem, wystawiając oceny i pisząc reportaże ale po pierwsze mi się nie chce, a po drugie cenie swoje życie prywatne i wiem ilu na wykopie jest świrów. ( ͡º ͜
I nie będzie to kolejny smutny wpis o złych p0kach więc jak na to liczycie, możecie w tym momencie przestać czytać.
Ogólnie na przestrzeni ostatniego miesiąca byłem na kilku randkach. Myślę że śmiało mógłbym o nich pisać pod jakimś osobnym tagiem, wystawiając oceny i pisząc reportaże ale po pierwsze mi się nie chce, a po drugie cenie swoje życie prywatne i wiem ilu na wykopie jest świrów. ( ͡º ͜

źródło: op
Pobierz
znalazłem nowe hobby. Zacząłem eksplorować możliwość generatywnej sztucznej inteligencji.
I pewnie tego już było tutaj sporo, ale chciałem podzielić się moim dzisiejszym tworem (rodził się jakieś 8 godzin łącznie)
Proszę państwa:
słowa : wieszcz Andrzej Duda
muzyka i śpiew: Sztuczny Grechuta
https://www.youtube.com/watch?v=3jwhnUyvmiA
Założyłem sobie na to osobny kanał, nie mogę obiecać jakichś regularności, ale zawsze coś wpadnie, dopóki mam z tego frajdę.
#sztucznainteligencja #midjourney #sunoai
#ai #generatorfrajdy #poezjaspiewana #andrzejduda
@LeGgo Mega robota