Psychiatra zalecił mi badanie testosteronu, gdyż powiedziałem, że nie mam libido i te badania zrobiłem. I cóż wyszło NIEDOBÓR TESTOSTERONU dla jego its over (╯︵╰,)
Psychiatra zalecił mi badanie testosteronu, gdyż powiedziałem, że nie mam libido i te badania zrobiłem.
I cóż wyszło NIEDOBÓR TESTOSTERONU dla jego its over (╯︵╰,)
@qew12: a w sumie po co Ci libido, jeśli nie masz dziewczyny i najprawdopodobniej nigdy nie będziesz miał? Dzięki temu przynajmniej nie nabawisz się frustracji seksualnej, tak jak wielu inceli tutaj ( ͡°͜ʖ͡°)
Testosteron można naturalnie podnosić innymi sposobami. Kiedyś był chyba na brainiacu taki odcinek jak wzięli takiego "chada" i suchotlatesa. Zmierzyli im testosteron i potem suchoklatesowi kazali robić rzeczy kojarzące się z męskością, a chada ubierali w róż i kazali robić typowo "kobiece" rzeczy. Potem znowu zmierzyli testosteron i co prawda kolejność się nie zmieniła, ale różnica pomiędzy nimi w poziomie testosteronu się znacznie zmniejszyła.
@qew12 Tak niski poziom D3 tez moze wplywac na slabe samopoczucie. Podstawa podbicia tescia to dobra dieta i ruch. Mozna wspomoc paroma suplami ale bez diety i ruchu to nie da za wiele.
@qew12: te normy testosteronu na bank były ustalone pod korzyść jakichś prymitywów seksualnych, więc pewnie w rzeczywistości Twój wynik powinien być normą do której się dąży Bo wtedy libido jest podobne do libido ogółu kobiet
@qew12 tak jak wszyscy powyżej mówią, jeśli nie chcesz bawić się w hormony to najpierw spróbuj ruchu, cięzarów, diety, podbij wit. D. Te normy są i tak zaniżone więc Twój teść szoruje po dnie. Ja bym sobie pro forma zrobił więcej badań, to co radzili powyżej + SHBG i wolny teść, ale to raczej informacyjnie / z ciekawości
@qew12 ręce po prostu opadają jak się czyta matołów, dla których ten schemat jest taki prosty: niski teść / TRT / koniec problemów. To jest ten sam poziom debilizmu co napisanie "na depresję gotuję makaron" No aż nie ma nawet sensu wchodzić w dyskusję z chlopskimi rozumkami xD
@qew12: cebule jedz, wal niemca po kasku ale nie kończ, wołowinę jak cię stać, no i nie wiem idź pobiegaj czy coś, patrz się twarzą w słońce przez 10 min z zamkniętymi oczami żeby ta witamina D się jakoś dostała do ciała. Ogólnie drzewo porąbać możesz, problem z tym, że lepszy jest lekki równomierny długotrwały wysiłek fizyczny, niż siedzenie przy kompie 12h a potem j-----e 200kg na martwym. No i
#wypiek #wykop @bakehaus wypieku mobilnego już nie ma. Miał piękny pogrzeb ( ͡°ʖ̯͡°) chłopaki piszą, że na Google play juz nie Ma. Na iOS jeszcze idzie pobrać. Ale bez odpalania filmików z yt nie da się tego używać
I cóż wyszło NIEDOBÓR TESTOSTERONU dla jego its over (╯︵╰,)
#qewnakwadracie #przegryw #depresja
@qew12: a w sumie po co Ci libido, jeśli nie masz dziewczyny i najprawdopodobniej nigdy nie będziesz miał? Dzięki temu przynajmniej nie nabawisz się frustracji seksualnej, tak jak wielu inceli tutaj ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Testosteron można naturalnie podnosić innymi sposobami. Kiedyś był chyba na brainiacu taki odcinek jak wzięli takiego "chada" i suchotlatesa. Zmierzyli im testosteron i potem suchoklatesowi kazali robić rzeczy kojarzące się z męskością, a chada ubierali w róż i kazali robić typowo "kobiece" rzeczy. Potem znowu zmierzyli testosteron i co prawda kolejność się nie zmieniła, ale różnica pomiędzy nimi w poziomie testosteronu się znacznie zmniejszyła.
tldr, pewnie
Podstawa podbicia tescia to dobra dieta i ruch. Mozna wspomoc paroma suplami ale bez diety i ruchu to nie da za wiele.
@Tyrande: no raczej nie tyle żeby mu poprawiło wyniki (ʘ‿ʘ)
Bo wtedy libido jest podobne do libido ogółu kobiet
No aż nie ma nawet sensu wchodzić w dyskusję z chlopskimi rozumkami xD
Komentarz usunięty przez autora