#wypiek #wykop @bakehaus wypieku mobilnego już nie ma. Miał piękny pogrzeb ( ͡°ʖ̯͡°) chłopaki piszą, że na Google play juz nie Ma. Na iOS jeszcze idzie pobrać. Ale bez odpalania filmików z yt nie da się tego używać
@Konon_owicz chłop dodał swoje reklamy do apki i abonament mogłeś wykupić żeby ich nie mieć 120zl za rok xD Żeby było śmieszniej to wypiek blokuje reklamy z wykopu więc zwyczajnie ruchał w ten sposób białka na hajs. Nie wiem co mogło się nie udać xD
@cytr0netx99 jak spojrzałem na napisy to aż mi się przypomniało jak siostra przyleciała z Seulu i coś miałem jej w telefonie zrobić. Wszyndzie te domki xd
@cytr0netx99 ja korzystam bo na IP 13 mini nie działa poprawnie ani oficjalna appka ani przez safari, ale strasznie w-----a mnie, że reklamy klikają się samoczynnie w randomowych momentach xd
Ma. Na iOS jeszcze idzie pobrać. Ale bez odpalania filmików z yt nie da się tego używać
usuwam
Komentarz usunięty przez moderatora
jeśli jakiś produkt jest darmowy, to ty jesteś produktem ( ͡º ͜ʖ͡º)
Żeby było śmieszniej to wypiek blokuje reklamy z wykopu więc zwyczajnie ruchał w ten sposób białka na hajs. Nie wiem co mogło się nie udać xD