Aktywne Wpisy

Megasuper +16
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
CoDwa +24
Można się nie zgadzać z organizatorami, można mieć do nich żal, ale jutro nie chodzi o nich. Każdy kto się uważa za Polaka powinien jutro być w warszawie. Chodzi o to, czy jeszcze mamy w sobie coś z narodu, czy potrafimy razem stanąć obok siebie i się nie kłócić czy już całkiem daliśmy się urobić uśmiechniętej polsce. Bo jak nie wyjdziemy na ulice, to zaraz sprzedadzą nas za granty, tęczowe flagi i
źródło: 464504256_938742064955249_3657066857326622625_n.jpg
Pobierz

źródło: 6622cfbe16a74451be226de2eb4e34dc283eabed64ac8042a6f61fb98080400d
PobierzPotrafisz wskazać jakieś dowody na owe pijaństwo, czy przyznajesz, że to zwykłe pomówienia?
Gość za komuny robił rzeczy, którymi udowodnił jak wielkie ma jaja. Rzeczy, które go wpisały na zawsze do historii walki o wolność naszego kraju. W czasach, w których mogłeś zniknąć bez wieści, mogli cię wyłowić z Wisły po wcześniejszym skatowaniu, mogli ci w ramach zwyczaju łamać palce szufladami na komendzie. Ten gość, gdy trzeba było, zdał
źródło: obraz
Pobierza cóż za "haniebna przyszłość", cóż za "narzędzia"? Czytałeś akt oskarżenia w ogóle? Wiesz jak to śmiesznie brzmi w jego kontekście?
No ja wiem, wiem. Tyle, że ty założyłeś to a priori, a ja bym jednak chciał, aby ktokolwiek mnie przekonał dowodami. Taki mam dziwny zwyczaj. Chyba niepopularny na tym portalu.
@Niedobry:
Siedział. Potrafił się postawić w najtrudniejszych czasach komuny. Zważ jakie ty masz osiągnięcia.
@sztynksiareczka:
oznaczyłeś mnie w poście zamiast swojej matki. Ale spoko, przekażę. Akurat jest u mnie.
@Tedeward:
@Tedeward: zakop, informacja nieprawdziwa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: obraz
Pobierz