Aktywne Wpisy

JanDzbanPL +33
Polacy najwięcej krzyczą o braku wdzięczności z strony ukraincow, jak widać Polska nawet nie jest w top 3 a krzyczymy jakbyśmy sami uratowali Ukrainę przed zagładą #ukraina
źródło: IMG_20240427_122344
Pobierz
Pokojowa +49

- Widzisz synku, jak się nie będziesz uczył, to tak skończysz.
Na co młodzieniec:
- Ależ mamo, to jest znany poseł na Sejm, minister spraw wewnętrznych i koordynator służb specjalnych Mariusz Kamiński.
Wtedy Kamiński podniósł głowę i grzecznie spytał:
- I co, głupio ci teraz, ty stara świnio?
#sejm #polityka #heheszki
miał odwagę działać, gdy groziło ciapkę więcej, niż bestialskie wylegitymowanie. Według raportu Rokity z 1994, po 1981 władza zamordowała ca 1000 opozycjonistów. Mi postawa takich jak Kamiński imponuje, bo na starość zdaję sobie ile to kosztuje. To dzięki tysiącom takich jak on nie jesteśmy już sowieckim satelitą.
nie przypominam sobie, by ktokolwiek jakoś strasznie robił z Kaczyńskich cierpiętników. Ośmiogwiazdkowcy
źródło: temp_file9179598789451267492
PobierzJeśli przez "zesranie się" rozumiesz zadanie pytania, o dowody na stawiane przez ciebie tezy, to istotnie - nawaliłem jak czapla w jezioro.
Pro tip: Obrażanie interlokutora nie czyni cię w żadnym stopniu bardziej wiarygodnym
@Tedeward:
Czyli, wracając do sedna, nie masz żadnych dowodów potwierdzających stawiane przez siebie tezy?
Kto by się spodziewał!
@sztynksiareczka:
źródło: obraz
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Masz jakiekolwiek wątpliwości, co do Kamińskiego? Bo to chyba najlepszy dowód
źródło: obraz
Pobierzjak chcesz mnie jakoś obrazić, rozjedź mnie ad rem, bo ad personam na mnie nie działa. Zwłaszcza z ust ignoranta.
@eduardo-garcia: Ależ skąd. Ja po prostu stwierdzam fakt. Ukłony.
<ziew> za każdym razem to samo:
- ej, ale skąd wiesz, że Kamiński ma problem z alko?
- TY PISOSKI bluzgbluzgbluzg!!!111!
- no, ale ja nic nie twierdzę, po prostu chciałbym dostać jakiś dowód
- MATECKI bluzg TY bluzgubluzgubluzgu
- no dobra, a może chociaż ten dowód?
- BLUZGUBLUZGUBLUZGU
klasyka. (。◕‿‿◕。)
Komentarz usunięty przez autora
@eduardo-garcia: Bo to jest dziecinnie proste. Nawet jeśli kamiński miał jakieś zasługi w czasach PRL, to nie znaczy, że jako parlamentarzysta i koordynator służb specjalnych w ostatnich kadencjach sejmu mógł nielegalnie inwigilować opozycję (to
Chyba nieuważnie śledzisz tę dyskusję.
1. Nikt nie twierdzi, że jakiekolwiek zasługi kasują jakiekolwiek winy. Nie wiem jak to wymyśliłeś.
Jakie materiały wklejam?
Znowu piszesz, o rzeczach, o których się w ogóle nie wypowiadałem. Pytałem o dowody na problemy z alko. Wszystko.