Aktywne Wpisy
tcp-protocol +274
Tyle się ostatnio naczytałem nagonki na psiarzy, że aż pomyślałem sobie "kurde no nie, przesada". I wiecie co spotkało mojego syna dzisiaj podczas spaceru? Psiara z psieckiem u-----a mi syna bo ten śmiał bez słowa bez zaczepki mijać ją na rowerze na alejce w parku. Podczas próby zatrzymania i wytłumaczenia, że teraz proszę o dane, książeczkę szczepień po prostu sobie poszła i kazała jej nie zaczepiać i dać spokój. Na szczęście się
źródło: IMG-20251020-WA0003
Pobierz
KapralKing2 +2
Jakie konkretnie zmiany prawne winny być według was wprowadzone? Z tego co patrzę po necie w innych państwach to te proponowane a więc agresywne rasy zakazane, przymus rejestracji oraz oc nie przełożyły się na jakiekolwiek ograniczenie liczby hospitalizacji w krajach gdzie takie zmiany wprowadzono. #psy #psiarze

tutaj moje pytanie: czy 76 jest dobra grą? Pamiętam skandal kiedy to wyszło. Opinie że gra to straszna nuda i bieda. Później wyszły aktualizacje i podobno miało się poprawić. Jak to wygląda obecnie?
#fallout #gry
Obecnie Fallout 76 ma sporo rzeczy do zrobienia i dalej jest aktualizowany, warto dać mu szanse tym bardziej że to są grosze za dostęp do gry.
dzisiaj trafiłem na ten filmik, polecam przed kupnem
Dzięki za podpowiedzi. Widzę że 76 już nie jest na promocji na Steam. Pewnie jednak nie długo znowu będzie, wtedy zakupię
@merriweatherpostpavilion Czekając na promocję 76 zobaczę jeszcze raz jedynkę, ale podejrzewam, że znowu się odbiję. Gdy z takim widokiem do mnie nie przemawiają. Fallout, Baldur czy Neverwinter, nigdy nie były w stanie mnie przyciągnąć na dłużej. Co jest w sumie dziwne bo kiedyś zagrywałem
Jeśli nie lubisz izometrycznego rzutu to śmiało zacznij od New Vegas lub 3 (choć polecam bardziej New Vegas)
@Kemo: Koniecznie daj szansę 76. Gierka jest świetna. Brat grał od samego początku, ja się zdecydowałem dopiero z 3 lata temu. Gra jest jak najbardziej grywalna, bugi są, no ale myślę, że mniej niż w New Vegas, które uwielbiało wyrzucać do pulpitu :D