Aktywne Wpisy

NaczelnyAgnostyk +20
Od 19minut mam urodziny (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
enron +144
Temat ostatnio tu przemknął, więc tak sobie tylko napiszę że wytrzymaliśmy z żoną już 20 latek razem (ʘ‿ʘ)
Wiem, żadne osiągnięcie - raczej piszę, bo wciąż mam w pamięci gdy mnie przyhamowało w drodze do ołtarza jak sobie uswiadomiłem "o kurde, to już teraz!" a myśl o jakiejkolwiek rocznicy była czymś wirtualnym. Gdyby mnie ktoś wtedy zapytał, jak sobie wyobrażam naszą 20. rocznicę, to bym stwierdził że ja nie wiem czy ludzie tyle żyją xD
Nic to, trzymajcie kciuki byśmy na wzór moich dziadków świętowali kiedyś 65. rocznicę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A wszystkim tu życzę, by
Wiem, żadne osiągnięcie - raczej piszę, bo wciąż mam w pamięci gdy mnie przyhamowało w drodze do ołtarza jak sobie uswiadomiłem "o kurde, to już teraz!" a myśl o jakiejkolwiek rocznicy była czymś wirtualnym. Gdyby mnie ktoś wtedy zapytał, jak sobie wyobrażam naszą 20. rocznicę, to bym stwierdził że ja nie wiem czy ludzie tyle żyją xD
Nic to, trzymajcie kciuki byśmy na wzór moich dziadków świętowali kiedyś 65. rocznicę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A wszystkim tu życzę, by
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

https://twitter.com/technicznybdg/status/1781626978677760079?t=HMOiy_7hzgX_slexEW_Ueg&s=19
#wojna #ukraina #rosja
@Benn: Kacapska definicja bezkarności według ruskich troli - utrata wpływów z ropy, setki tysięcy na zawsze zdemobilizowanych, ponad 10k sprzętu zniszczonego, 30% inflacji, gospodarka wojenna, bieda i całkowite uzależnienie polityczne i gospodarcze od ChRLD bez widoków na osiągnięcie planowanych na początku celów to faktycznie sukces na pełnej k----e. Jesteście genialni. Oby tak dalej. A,
@Mitur: statystyki tego nie potwierdzają. Eksport do krajów Azji idzie w najlepsze.
@Benn: Jakie statystyki? Pokaż te statystyki bo wpływy zmalały. Gdzie do tej Azji tak to eksportują?
To tylko 3.5 razy więcej niż polaczków i prawie 2 razy więcej niż niemiaszków xd
O nukach to już nawet nie wspomnę.
@Benn: Oni mieli "uprzemysłowione" tereny i zasoby naturalne które gdyby wykorzystywali z głową to by nie musieli nic zajmować bo by sami do nich przychodzili. Nie ma chyba bardziej złodziejskiego wobec własnych krajan państwa na świecie. Może w Afryce coś by się znalazło.
@Mitur: być może nie ma. No i co z tego? Wojnę wygrywają.