Aktywne Wpisy

matkawielebna +144

Tyrande +100
Stare baby (i dziadki) się boją skorzystać z przystanku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#olsztyn #strangerthings #heheszki
#olsztyn #strangerthings #heheszki
źródło: image
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: image
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Że nie jest przesadzona.
A okazuje się że brad pit miał wtedy personalnych trenerów, restrykcyjny trening i dietę i osiągnął 5-8% body fat przy 70kg wagi.
No nie wiem czy każdy może mieć taką sylwetkę
#ciekawostki #silownia
źródło: temp_file1153057316691891778
Pobierz@Uuroboros: To, że to nie jest łatwe to nie znaczy, że nie da się tego osiągnąć. Nie masz żadnych genetycznych ograniczeń, żeby mieć 5% BF. Dosłownie każdy może osiągnąć 5% BF - nie będzie to łatwe ale jest możliwe. A ilość mięśni u Brada też nie jest czymś wyjątkowym i takie umięśnienie przy takim BF może mieć każdy mężczyzna, bez jakichś chorobowych defektów.
Natomiast nikt na
Po drugie, po co? Ludzie odkrywają, że są w życiu ważniejsze sprawy niż idealna sylwetka. Że od idealnej sylwetki lepsze jest dobre samopoczucie. A od partnera z idealną sylwetką lepszy jest z dobrym charakterem, zdrowiem i wartościami.
Da się to osiągnąć? Da się. Więc sylwetka nie jest dla nikogo blokerem, żeby być atrakcyjnym dla płci przeciwnej. Jeśli ktoś twierdzi, że sylwetka sprawia,
@Uuroboros: nie, wystarczy mi że tracę czas na wykopie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Memy ze spacerem i pływaniem raz w tygodniu nie wzięły się znikąd
Przecież to zalezy od wzrostu xD 70 kg na żyle dla kogoś o wzroscie 170 cm to dużo, a dla kogoś o wzroście 190 cm to bardzo mało
@In_thrust_we_trust: bez przesady, "na żyle" nie mam na myśli formy scenowej z prążkami na dupie tylko typową plażówkę 10-12% bf z widoczną waskularyzacją i dobrą separacją