Aktywne Wpisy

Melkovva_ +1
Lecimy z tym #glupiewykopowezabawy
Początek roku, druga połowa miesiąca, na szczęście już mam wodnika w znaku a w dzień urodzenia mam i imieniny i dzień babci xD więc wesoło xDDD
Początek roku, druga połowa miesiąca, na szczęście już mam wodnika w znaku a w dzień urodzenia mam i imieniny i dzień babci xD więc wesoło xDDD
źródło: 38444
Pobierz
wscieklizna_irl +17
Ktoś mi kubek w robocie z-----ł xDd kawy nie będzie
Co do kierwy
Co do kierwy

@mirko_anonim: też brałem moklobemid. U mnie to był jeden z nasilniejszych lęków jakie brałem. Miałem ogromne pobudzenie psychoruchowe (akatyzja / agitacja) (akurat to mam na prawie wszystkich antydepresantach) ciągły płacz, myśli samobójcze, gnien, nienawiść. Normalnie nie poznawałem siebie. U wielu ludzi moklobemid to słaby lek, bo nie czują
────────
Wyrosłem z wiary.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: grap32
I dalej po tym czasie miałem te same objawy, tak samo bałem się przed każdym spotkaniem.
Terapia chyba nie sprawdzi się u mnie. Nie uważam żeby mi miała pomóc. Bo za duże szkody są, musiałbym do końca życia chodzić na coś takiego i w ogóle jest to
Od początku jednak były mocne bóle skóry głowy, czułem wręcz jak mi włosy wychodzą z niej i nie łączyłem tego z tym lekiem (dalej nie jestem na 100% przekonany, że to on powodował, bo dopiero z niego schodzę, jestem teraz na dawce