Wpis z mikrobloga

@wscieklizna_irl: Mi się wydawało, że wpadłem na genialny pomysł: mówię do kumpla, że napiszę markerem permanentnym "sikałem do tego kubka" i nikt go już nie weźmie. A kumple na to: "Jakbym zobaczył taki kubek, to bym dopisał: Ja też.''...także tego...
  • Odpowiedz
@wscieklizna_irl: przypomniało mi się jak pierwszego dnia w mojej pierwszej pracy biurowej, nie wiedząc, że kubki wcale nie są wspólne, zrobiłem sobie herbatę w takim brzydkim z Małą Mi. Przez dwie godziny chodziłem z nim po biurze i śmiałem się, że "hehe, ja to jestem taki wredny ale szczery i zupełnie nie taki jak wszystkie i nie znasz - nie oceniaj" aż do momentu, w którym wkurzona szefowa wparowała do
  • Odpowiedz
@wscieklizna_irl: poszukaj może jeszcze. Koleżanka w zeszłym tygodniu narzekała że ktoś jej kubek ukradł a okazało się że jak ktoś wyjął ze zmywarki to dał na najwyższą półkę z tyłu i nie było go widać.
No i raz jednemu znajomemu wsadzili kubek do innej szafki bo miał bardzo niecenzuralny cytat o który go się trochę HR czepiał. I mu schowali ale odzyskał XD
  • Odpowiedz