Aktywne Wpisy

Bambrx +298
#lotto
Druga czwórka w życiu... Jedna cyfra. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Za tą główną wygraną człowiek by sobie już inaczej życie ułożył ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Druga czwórka w życiu... Jedna cyfra. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Za tą główną wygraną człowiek by sobie już inaczej życie ułożył ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 1000003607
Pobierz
PavulonRazPavulonDwa +348
Polska 2026 rok, walka z parkowaniem na chodnikach ;)
Tak to jest z tą prawicową wolnością, wolność od przestrzegania przepisów! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#prawica
#warszawa
#drogowapatologia
Tak to jest z tą prawicową wolnością, wolność od przestrzegania przepisów! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#prawica
#warszawa
#drogowapatologia
źródło: 1000136376
Pobierz

Wiele osób zaczyna za granicą od agencji, trzeba przecierpieć pierwsze miesiące, odłożyć i szukać czegoś na własną rękę. Staranie samo w sobie ma niestety małą wartość jeśli jest źle ukierunkowane (albo nieukierunkowane wcale). Może zbyt szybko się poddajesz, nie zauważasz drobnych postępów i zaczynasz od nowa zamiast budować na tym co już osiągnąłeś (nawet jeśli to z perspektywy kogoś z "łatwym startem"
Jeśli uważasz, że pomoże w tym język, to zacznij się uczyć. Mogę napisać na swoim przykładzie, że najważniejsza jest systematyczność. Właśnie mija mi 15 miesiąc nauki. Moja nauka to ciągle ćwiczenia i powtarzanie tego, co już powinnam umieć, bo walkowalam 3x, ale jednak nie pamiętam (ʘ‿ʘ) Trudno,
Trzeba do wszystkiego dojść małymi krokami po malu się posuwając , nikt nie zaczął od zarabiania milionów i nie wiedział wszystkiego od początku
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
A mogę powiedzieć, że od lat 90-tych to w Internecie pojawiła się masa wiedzy: już nawet czytać nie trzeba dużo, bo pełno kursów, i to często darmowych, jest w formie wideo: IT, marketing, grafika, języki i setki innych dziedzin. XXI wiek to niesamowity boost do nauki czego tylko zechcesz, możliwość wyjazdu do dowolnego kraju UE i pracy tam bez
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
@Linnior88: jesteś biedaczką 5k netto w it. dawanie rad zostaw innym.