Aktywne Wpisy
Będąc w Tatrach nie jeden zastanawiał się co to k---a jest Murzasichle? XD
Jakaś niemiecka pomyłka? Ja miałem tą schizę również. Otóż to nie szwabski.
A więc:
Skąd wzięła się nazwa Murzasichle?
Murzasichle istnieją od 1630 r. Nazwa miejscowości, pochodząca z języka Wołochów(rumuński), jest zlepkiem trzech słów: „mur”, „za” oraz „sichle” – co oznacza mur (dawna nazwa miejscowości) za rzeką Sichłą. Nazwę wymawiamy z miękkim „ś”, nie zaś jak większość błędnie, z
Jakaś niemiecka pomyłka? Ja miałem tą schizę również. Otóż to nie szwabski.
A więc:
Skąd wzięła się nazwa Murzasichle?
Murzasichle istnieją od 1630 r. Nazwa miejscowości, pochodząca z języka Wołochów(rumuński), jest zlepkiem trzech słów: „mur”, „za” oraz „sichle” – co oznacza mur (dawna nazwa miejscowości) za rzeką Sichłą. Nazwę wymawiamy z miękkim „ś”, nie zaś jak większość błędnie, z
Ptaahu +76
czad irfanview vs g---o windows photos
Chodzę dość często na #sauna i powiedziałem o tym mojej dziewczynie, z którą jestem w świeżym związku (niecałe 3 miesiące). Ona zaproponowała, żeby pójść razem. I tu pojawia się głupi problem:
- normalnie rozbieram się na saunie do naga, ale przy niej bym się krępował. Nie widzieliśmy się jeszcze nago i byłoby dziwnie widzieć się za pierwszym razem nago akurat w takich okolicznościach. Nie chcę też wyjść na jakiegoś desperata próbującego na siłę przełamywać bariery między mną a nią
- z kolei jak ubiorę kąpielówki, to też będzie dziwnie. Przy obcych ludziach szedłbym nago, a przy własnej dziewczynie zakładać kąpielówki? Też jakieś takie dziwne
Którą wersję polecacie wybrać? Pogadać z nią o tym przed czy po prostu zrobić tak jak zdecyduję?
Dylemat może dziecinny jak na chłopa, któremu bliżej 30-tki niż 20-tki, ale serio mam wrażenie, że cokolwiek nie zrobię, to będzie źle.
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #randkujzwykopem #nagosc #relacje #psychologia #kiciochpyta #pytaniedoeksperta
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: XDDDD to przy obcych lepiej a przy swojej XDD
@mirko_anonim: co dokładnie by było w tym dziwnego? Dziwne to jest że niby 3 msc masz dziewczynę i nie wiesz jaki zapach w gniazdku
@mirko_anonim: powiem ci prosto z mostu: ta relacja albo się rozpadnie, ale staniesz się pantoflem rodem z internetowego klasyku "polski mesi i papier", bo tak kończą relacje takich męskich p*zd jak ty. przeczytaj sobie jeszcze raz co napisałeś: laska sama daje ci zielone światło, a ty robisz na wykopie chlip chlip
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
@mirko_anonim: XDDD
@mirko_anonim: to pisz, że czekasz do ślubu xD
Jak po 3 randce nie ma cimci rimci to niech różowa spada. 30 lat, 3 miesiące w związku i nago baby nie widział i pisze, że to jeszcze za wcześnie xD Weź ty się szanuj chłopie, bo nikt nie
Moja rada: pogadaj z nią po prostu.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo ·
@mirko_anonim: przecież tu nie chodzi o to że ma zrobić A albo B, tylko o to że problem jest o wiele głębszy bo coś w jego rozwoju psychicznym poszło nie tak. i tego nie naprawisz jednym komentarzem na wykopie tylko latami pracy.