@mirko_anonim: 5/10 i laski leca na niego po kilku sekundach. tak bylo. jeśli nie bait to pewnie gość w rzeczywistości jest +7/10 + wysoki + docięty + niski głos + patus i twoim znajomym karynom to wystarczy
✨️ Autor wpisu (OP): Być może przesadziłem z tym 5/10 - to ocena mojej żony. Tak rzeczywiście to pewnie 7/10 w oczach większości kobiet. Nawet jeśli, to nie sądziłem że tak to może wyglądać - dla gościa który otarł się o przegryw to jest niewyobrażalne.
Takie osoby potrafią kochać, potrafią porzucić wstyd i dumę ponad uczucie zakochania, tobie się wydaje że znasz kogoś bo usłyszałaś historię z zaplecza, ale taka osoba która nie zna od tej strony takiego człowieka to ona kojarzy tylko dobre rzeczy. Fajnie się siedzi z boku i ocenia ale żeby coś zrozumieć to już ciężko.
@mirko_anonim Widać, że Twój kolega ma naprawdę ciekawe życie towarzyskie, zwłaszcza gdy opowiadasz o swoich przygodach z żoną i pewnie Was to kręci ( ͡~ ͜ʖ͡°)
Anonim (nie OP): 15 - 20 lat temu cos takiego było spokojnie możliwe. Teraz z aplikacjami randkowymi gdzie do każdej nawet 3/10 piszą tabuny facetów to śmiem wątpić.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo ·
Takie osoby potrafią kochać, potrafią porzucić wstyd i dumę ponad uczucie zakochania, tobie się wydaje że znasz kogoś bo usłyszałaś historię z zaplecza, ale taka osoba która nie zna od tej strony takiego człowieka to ona kojarzy tylko dobre rzeczy. Fajnie się siedzi z boku i ocenia ale żeby coś zrozumieć to już ciężko.
───────────
( ͡~ ͜ʖ ͡°)
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
@mirko_anonim: xddddd lykasz jak pelikan. samo to ze w ogole rozmawiasz z żona czy podoba jej sie inny facet to giga beciarstwo.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero