Wpis z mikrobloga

Rzeszów (i facebook) to stan umysłu. Ktoś wrzuca zdjęcie na spotted i zwraca uwagę na to, że kobieta pozwoliła swojemu psu nasrać na środek chodnika, potem tego nie posprzątała i uciekła, a ludzie... Rzucili się na autora wpisu.

I jeszcze te teksty o "społeczniakach" i "konfidentach" jakby ciągle był PRL. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#bekazpodludzi #psiarze #rzeszow #patologiazewsi
tindeRoman - Rzeszów (i facebook) to stan umysłu. Ktoś wrzuca zdjęcie na spotted i zw...

źródło: Screenshot_20240410-091359__01

Pobierz
  • 40
@tindeRoman: wczoraj nad wislokiem dwoje policjantów na koniech sobie patrol robilo , jeden z koni tak sie zes*** na droge dla rowerów ze jakies dziewczyny na rolkach malo co Sie na tym nie połamały :-) , inna grupa lidzi widzac to obok prawie sue porzygaly , i cisza a tu jakies mecyje robią o małą kupke :-) ja sie pytam gdzie jest flaga ? Hehe ☺️
@lycaon_pictus dokładnie. A jakby ktoś, w tym samym miejscu, odpalił petardę, to byłby krzyk na całą Polskę, łącznie z żądaniem dożywotniego więzienia, że jak śmiał wystraszyć pieski. Ja sobie obiecałem, że w tym roku na Sylwestra, kupuję fajerwerki i odpalam na trawniku przy osiedlowym parkingu. W dupie mam wszystkie psy, skoro ja żeby wyciągnąć coś z bagażnika, mam loterię, czy wdepnę w nieposprzątane psie kupy, czy nie.
@tindeRoman: Każdy z nich zapewne jest niesprzątającym psiarzem i ma pieskowe zapalenie opon mózgowych, pieskuf nie momżna ombramżać HURR DURR, stąd taka reakcja w komentarzach.

Ja mam psa, ale nie jestem psiarzem (to ogromna różnica), po moim psie zawsze sprzątam. W zeszłym tygodniu zapomniałem woreczka wziąć i jak pies zrobił kaka to shackowałem świat - wróciłem do domu po worek a potem wróciłem sprzątnąć kupę.

Udawanie, że się szuka woreczka, aż
@tindeRoman: A to nie chodzi o to ,ze zamiast zwrócić komuś uwagę by posprzątał on robi zdjęcie i wrzuca to do neta przecież to chore czasy a jak tego nie widzicie to nawet mi was nie zal
W każdym mieście będą ci tak pisać, jeśli będziesz śmiał "naskoczyć" na ich pieski przez zwrócenie uwagi na zaśmiecanie otoczenia.

@lycaon_pictus: no nie wiem. Ostatnio na grupie osiedlowej we Wrocławiu ktoś wrzucił nagranie, jak baba zostawia gówno swojego psa przed domem sąsiada to zjechali babę równo ¯\(ツ)/¯

Oddać Rzeszów Ukrainie ( ͡° ͜ʖ ͡°)