Wpis z mikrobloga

Rzeszów (i facebook) to stan umysłu. Ktoś wrzuca zdjęcie na spotted i zwraca uwagę na to, że kobieta pozwoliła swojemu psu nasrać na środek chodnika, potem tego nie posprzątała i uciekła, a ludzie... Rzucili się na autora wpisu.

I jeszcze te teksty o "społeczniakach" i "konfidentach" jakby ciągle był PRL. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#bekazpodludzi #psiarze #rzeszow #patologiazewsi
tindeRoman - Rzeszów (i facebook) to stan umysłu. Ktoś wrzuca zdjęcie na spotted i zw...

źródło: Screenshot_20240410-091359__01

Pobierz
  • 40
wczoraj nad wislokiem dwoje policjantów na koniech sobie patrol robilo , jeden z koni tak sie zes*** na droge dla rowerów ze jakies dziewczyny na rolkach malo co Sie na tym nie połamały

@Eftef: Policjanci są wyłączeni z przepisu o sprzątaniu po zwierzętach. Sam ten fakt wystarcza mi do tego żeby uważać te przepisy za niemoralne i się do nich nie stosować. Oczywiście przy smyczy roleczka jakby akurat przechodził patrol. A
@tindeRoman: Czemu za każdym razem jak coś stanie się w Rzeszowie to musicie dodać ten tekst że to "stan umysłu". Cały ten kraj ma #!$%@? na punkcie psów i takich screenów mozna pokazać tysiące. Albo wyjść z domu i się o tym przekonać.
@tindeRoman: Mentalność zaściankowego durnia-hipokryty. Tacy ludzie są wszędzie.

Na grupie będzie zgrywał sztywniutkiego prawilniaka, bo jego problem nie dotyczy bezpośrednio. Sytuacja zmieni się, kiedy sam wdpepnie w to gówno. Wtedy szbko zmieni front i zacznie kląć na wszystkich psiarzy.

Mam takich kasztanów na grupie mieszkańców osiedla na FB.
@tindeRoman w dniu wyborów pod lokalem wyborczym zostało nasrane psem na środku chodnika. Byłem tam ponownie po 2h i całe gowno było już rozdeptane na 2 metry. Ile to musiało ludzi w domu poczuć ten smród i czyścić podeszwę to nie mogę nawet sobie wyobrazić. Sam mam psa, ale przeraża mnie podejście narodu do zachowania przyzwoitości w tej i innych dziedzinach życia.