Aktywne Wpisy

SystemHalted2_0 +145
Moment przejścia z Windows 11 na Fedorę był chyba najlepszą decyzją od bardzo dawna. Serio, jakby ktoś mi wcześniej powiedział, że system może nie walczyć ze mną tylko po prostu działać, to bym nie uwierzył. To dojrzały, szybki i elegancki system, który daje mi pełną kontrolę i nie próbuje na każdym kroku wciskać konta online, telemetrii, reklam ani asystentów z AI, których nikt nie prosił.
System wstaje błyskawicznie, nie mieli dyskiem w tle,
System wstaje błyskawicznie, nie mieli dyskiem w tle,
źródło: temp_file1560360692872629706
Pobierz
naganiaczherculesa +388
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Cześć,
1) Bielany, Bemowo, Włochy
którą z wymienionych w punkcie 1 dzielnic Warszawy wybralibyście jeśli mielibyście zakupić mieszkanie? Czym byście się kierowali w wyborze? Czy któraś z tych dzielnic wyróżnia się w jakiś pozytywny lub negatywny sposób?
Czy waszym zdaniem warto dopłacić do Woli, Ochoty lub Mokotowa? Żoliborz i Śródmieście raczej odpadają przez ceny, a wcześniejsza trójka wydaje się jeszcze do ogarnięcia w niektórych przypadkach.
Co myślicie o Ursynowie i Wilanowie? Ceny dość duże, a te dzielnice są daleko od centrum, a mi zależy żeby mieć dobry dojazd do centrum lub innych lewobrzeżnych dzielnic Warszawy.
#nieruchomosci #mieszkanie #mieszkaniedeweloperskie #kredythipoteczny #pytanie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Sprawdź jeszcze Ursus, jest tani, a wprowadziło się tam tyle luda, że będą w stanie doprowadzić do lepszego skomunikowania tej dzielnicy w przyszłości. A wewnątrz jest już infrastruktura usługowa.
A co do Ursynowa to jak masz mieszkanie blisko
Bielany są zielone, ale zasiedlone głównie przez starszych ludzi, Włochy są słabo skomunikowane z centrum
O jakiej części mokotowa myślisz?