Aktywne Wpisy

Bunch +2
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
#pytanie
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
źródło: temp_file1252786484093219342
Pobierz

#wroclaw #polityka
źródło: Zrzut ekranu 2024-04-09 080206
Pobierzźródło: sutryk antyaktywista
Pobierz@Tommy__ oj nie nadążą mu przydupasy dyrektorskie bigosu gotować. Dutkiewicz chociaż lepszą ekipę miał.
Ludzie głosują w samorządowych na partie, nie na ludzi. Mimo tego, że Bodnar była zgnieciona na każdej debacie - wychodzi do drugiej tury. Mi się to w głowie nie mieści.
źródło: temp_file5142985866233623978
Pobierz@JohnnyGat: bo Tusk go poparł
Najgorzej ,że ta Bodnar też nic sobą nie reprezentuje. Żadnej wizji ,same banały i pierdoły(