Aktywne Wpisy

CalibraTeam +260
Patrzę sobie na Alfę Romeo Junior i zastanawiam się kto projektował te zegary... W charakterystyczne tuby, wpisano po prostu prostokątny ekran. Wygląda to jak jakaś garażowa przeróbka, tuning z aliexpress.
Strasznie to wygląda, estetyczne dno i codziennie patrzeć na takiego potworka.
#samochody #motoryzacja #design
Strasznie to wygląda, estetyczne dno i codziennie patrzeć na takiego potworka.
#samochody #motoryzacja #design
źródło: alfacotojest
Pobierz
rales +1119
WOŁAM OSOBY, KTÓRE CHCIAŁY BYĆ ZAWIADOMIONE W DNIU DYMISJI/ZWOLNIENIA MICHAŁA PROBIERZA Z FUNKCJI SELEKCJONERA BIAŁYCH ORŁÓW
Łysy Bajerant cieszący się z małych rzeczy był selekcjonerem polskie kadry rok, 8 miesięcy i 21 dni.
#mecz #pilkanozna #reprezentacja
Łysy Bajerant cieszący się z małych rzeczy był selekcjonerem polskie kadry rok, 8 miesięcy i 21 dni.
#mecz #pilkanozna #reprezentacja
źródło: 3121c2662f46e7e781d415733357e9a7820ea335b3ed932235927d992ad7e8d0
Pobierz

Psychoterapeuta - mam kilka pytań, gdyż nigdy nie korzystałem, a na 100% mam taką potrzebę tam pójść(wizyta na prywat).
1. Czy jeśli skorzystam z wizyty u psychoterapeuty, to zostanie to jakoś odnotowane w systemie, nie wiem lekarz rodzinny czy medycyny pracy lub zakład pracy będzie o tym wiedział?
2. Czy jeśli moim problemem są trudności w nawiązywaniu kontaktów społecznych oraz poczucie niskiej wartości, a także takie myślenie, że każdy na mnie patrzy i mnie obgaduje, mój wygląd, moje życiowe decyzje to czy zostanę po pierwszej wizycie skierowany na jakieś ćwiczenia w grupie? W sensie wolałabym wygadać się jednej osobie i usłyszeć jakieś porady, co robić żeby było lepiej, gdyż co innego jest porozmawiać z kimś z rodziny a z kimś obcym, który cię nie wyśmieje albo powie ci że takie jest życie i czemu się tak boisz rozmawiać z ludźmi.
3. A może jest jakaś opcja porozmawiać za opłatą z psychoterapeutą na czacie online, w ramach takiego sprawdzenia jak to wygląda w rzeczywistości?
4. Może ktoś miał podobny problem jak ja, ma jakieś doświadczenia związane z wizytami ?
5. 13 lat temu miałem pewien epizod związany z moją nauką, byłem niezłym uczniem i dorobiłem się jakiegoś strachu z powodu dostania słabej oceny, do tego stopnia, że moje zachowanie spowodowało, iż moja mama uznała, że w tajemnicy przede mną umówi mnie do psychologa. Jakie było moje zdziwienie, gdy po zobaczeniu mnie mówiącego do mamy, że nie chcę tam iść i w ogóle pod wpływem emocji, pani psycholog machnęła ręką i powiedziała, że nas nie przyjmie.
6. Pytań więcej nie mam, może po komentarzach coś mi przyjdzie do głowy.
#zdrowie #psychologia #medycyna
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: Nie
wielkie dzięki, trochę stres mi minął
─────────────────────
· Zaakceptował: razzor91
─────────────────────