Aktywne Wpisy

Lupenski +9
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Pisałem własnie z pracownikiem PRIME MMA. Wstępnie krąży informacja, że gala sprzedała mniej niż 60k PPV.
Żegnamy #primemma, to się nie zwróciło. Chociaż znając tych biznesmenów, to nie wypłacą połowy wynagrodzeń i zrobią kolejną gale na kreche, obiecując spłate zawodników po kolejnej gali, która również się nie zwróci.
Żegnamy #primemma, to się nie zwróciło. Chociaż znając tych biznesmenów, to nie wypłacą połowy wynagrodzeń i zrobią kolejną gale na kreche, obiecując spłate zawodników po kolejnej gali, która również się nie zwróci.

Chciałbym zorganizować domową siłownię w mieszkaniu w bloku z wielkiej płyty na 3 piętrze. Myślicie, że oparcie takiego racka o ścianę pomiędzy mną a sąsiadem i wyłożenie podłogi płytami sbr 5cm tak żeby robić na nich martwe ciągi to dobry pomysł? W sumie to mam już podwieszony pod sufitem d------y drążek, mam z 200kg obciążenia, ławkę, gryf olimpijski, hantle po 30kg itp. Tylko rack, podłoga i w sumie to mógłbym przestać wychodzić z domu bo i tak pracuje zdalnie
Na podłodze jest stara drewniana klepka a na niej panele, położę n to jeszcze gumowe płyty i jazda. Chyba stabilnie będzie stać taki rack nawet jak postawię na nim te 200kg+?
#mirkokoksy #silownia #budownictwo #bloki #remont
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
źródło: image;s=1169x2040
Pobierzźródło: mata 4 cm
Pobierz