Aktywne Wpisy

Salido +87
Minął 21. (z 66) dzień wakacji.
Najtragiczniejszy dzień tych wakacji
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 11 wypadków śmiertelnych w których zginęło 12 osób.
93
Najtragiczniejszy dzień tych wakacji
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 11 wypadków śmiertelnych w których zginęło 12 osób.
93
źródło: 1-453841-6
Pobierz
każdy chłop w tym nawet starszy ode mnie ma ładniejsze dłonie ode mnie a ja nawet nigdzie nie pracuje #rozowepaski #zalesie
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Opiszę wam krótko jak jeden człowiek stosując dwie różne metody wychowawcze spie*dolił życie dwóm osobom.
Mój ojciec wychowywał mnie między innymi przez bicie i nierówne traktowanie względem brata. Brat miał sielankę od najmłodszych lat, ja przeje*bane.
Efekt jaki uzyskał jest taki, że ja wyjechałem i nie chcę mieć z nim kontaktu, mam fobię społeczną, depresję, zaburzenia nastroju przez co zmuszony jestem robić po kołchozach, a brat jest od wielu lat neetem, bo nic od niego nigdy nie wymagał, więc leci na lajcie.
Ciekawe jak ojciec zasypia z myślą, że on zarobki 20k, jego jeden syn robi za 4k w kołchozach, a drugi siedzi i gra na kompie od lat.
To był wpis informacyjny, nie potrzebuję waszych cudownych rad żebym wziął się w garść, poszedł na terapię, zaczął brać leki.
#rodzicielstwo #depresja #fobiaspoleczna
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: weź się w garść, idź na terapie, zacznij brać leki i ogólnie idź pobiegać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zazdroszcze starego, ja na ten przykłąd go nie mam
─────────────────────
@olokynsims, reguły nie ma, ale po co utrudniać życie swojemu dziecku? To już lepiej go nie robić.
@not_me, jest dokładnie tak, jak napisałaś. On nie widzi w niczym swojej winy, zrzuca ją na nas. Jak mu wygarnąłem to powiedział, że za
─────────────────────