@mirko_anonim: jakos mocno przegrywowo nie wygladam ale mam dokladnie to co mowisz, generalnie lubie imprezy, lubie randkowac, spotykac sie z dziewczynami, mam zasoby Oskarka Developerskiego i mam wrazenie ze w ogole inne zycie powinienem prowadzic, wewnetrzne uczucie ze cos jest nie tak, nie jestem w miejscu w jakim powinienem byc, jakbym wypadl pod teksture w grze komputerowej xD
@mirko_anonim: mam tak samo. Chyba trzeba sie zdystansowac po prostu i racjonalnie i obiektywnie ocenic przyczyny niepowodzen. Dwa, ze w sumei to wylane w ludzi i baw sie i nei przejmuj innnymi
Anonim (nie OP): Ja ostatnio poszedłem na kontrolę zdrowia 30-latka i odkryłem, że jednak mam 181cm wzrostu, a nie 175cm jak kiedyś tam za nastolatka sobie sprawdzałem ostatni raz xD
@StaryDziad12: Relacje z kobietami? Czyli gość który kopiował materiały od innych, polecam oryginał czyli Kamil z kanału Samiec Alfa, moim zdaniem najlepszy tego typu kanał w PL. A 'musisz wiedzieć' niestety ale może powodować zgorzknienie, brak szczerej chęci na poznawanie kobiet pomimo że część materiałów ma spoko
Czyli po prostu słaba aparycja plus interakcja ze społeczeństwem
Komentarz usunięty przez autora
Sie nauczysz oskarku
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta