mirko_anonim
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
1
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
ren-downhill
@mirko_anonim

Chad uwięziony w ciele przegrywa

Czyli po prostu słaba aparycja plus interakcja ze społeczeństwem
4
P.....0
P.....0
@mirko_anonim: jakos mocno przegrywowo nie wygladam ale mam dokladnie to co mowisz, generalnie lubie imprezy, lubie randkowac, spotykac sie z dziewczynami, mam zasoby Oskarka Developerskiego i mam wrazenie ze w ogole inne zycie powinienem prowadzic, wewnetrzne uczucie ze cos jest nie tak, nie jestem w miejscu w jakim powinienem byc, jakbym wypadl pod teksture w grze komputerowej xD
2
N.....B
N.....B
@mirko_anonim: obrzydliwe zdjęcie powinno być ostrzeżenie i +21
1
Maxior99
Maxior99
@mirko_anonim: Idź do psychologa...
0
S.....2
S.....2
@mirko_anonim: Ogarnij kanały; "Relacje z kobietami" i "Musisz wiedzieć"
Sie nauczysz oskarku
0
e.....s
e.....s
@mirko_anonim: Wystarczyłoby, aby ten koleś ze zdjęcia schudł i wywalił te okulary i może fryzurę zmienił (jeśli byłaby taka potrzeba).
0
UYscuti
@ren-downhill: różnie
0
l.....o
@mirko_anonim: jesteś trans-chad, niby Chad, a jednak nie
0
m.....n
m.....n
@mirko_anonim: to że jesteś agresywny nie robi z ciebie chada xd
0
typowyWykopekMizogin
@mirko_anonim: mam tak samo. Chyba trzeba sie zdystansowac po prostu i racjonalnie i obiektywnie ocenic przyczyny niepowodzen. Dwa, ze w sumei to wylane w ludzi i baw sie i nei przejmuj innnymi
0
s.....y
0
mirko_anonim
Anonim (nie OP): Ja ostatnio poszedłem na kontrolę zdrowia 30-latka i odkryłem, że jednak mam 181cm wzrostu, a nie 175cm jak kiedyś tam za nastolatka sobie sprawdzałem ostatni raz xD

─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
0
P.....a
@exystexys: I jeszcze zmienił kluczową sekwencję genomu. ( ͡° ͜ʖ ͡°) A tak poza tym, to już z górki. xD
0
o.....1
o.....1
@StaryDziad12: Relacje z kobietami? Czyli gość który kopiował materiały od innych, polecam oryginał czyli Kamil z kanału Samiec Alfa, moim zdaniem najlepszy tego typu kanał w PL. A 'musisz wiedzieć' niestety ale może powodować zgorzknienie, brak szczerej chęci na poznawanie kobiet pomimo że część materiałów ma spoko
0
mirko_anonim
Anonim (nie OP): Ja jak poszedłem chyba ze dwa lata temu, to się okazało, że mam 170cm a zawsze myślałem, że przynajmniej 174cm XD

─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
0