Aktywne Wpisy

Jestem_Tutaj +41
W każdej fabryce landrynek owocowych był jakiś zwyrol, który do opakowania dorzucał te białe co smakowały jak spucha ( ಠ_ಠ)
źródło: temp_file1975405140244048422
Pobierz
Nacho_Libre +4
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Dziewczyna ma obsesję na punkcie urody. Czy ona jest narcyzem? Rozumiem, że prawie każdej kobiecie zależy na urodzie, lecz dziewczyna przekracza granice.
Opiszę kilka krzywych akcji, które odstawiła:
- zadaje się tylko z kobietami, które uważa za brzydsze od siebie,
- potrzebuje ciągłej adoracji od wszystkich, jeżeli ktoś nie zachwyca się jej urodą, potrafi zmieszać taką osobę z błotem,
- j.w. dotyczy to również kobiet, które uważa za ładniejsze od siebie,
- prawie wszystkie zarobione pieniądze wydaje na ciuchy i kosmetyki,
- chodzi na siłownię i basen tylko dlatego, żeby otrzymywać komplementy od obcych ludzi. Nikt nie zwraca na nią uwagi = uważa takie osoby za bezguścia brzydsze od siebie,
- obsesja na punkcie wyglądu przekracza czasami granice prawa. Za każdym razem, gdy pojawi się nowa koleżanka w pracy, kradnie zdjęcia z portali społecznościowych. Następnie zakłada fikcyjne konta i sprawdza ilość lajków pod zdjęciami. Wpada w szał, gdy koleżanka otrzymuje więcej zainteresowania niż ona,
- brak empatii, zazdrość, wyśmiewanie i poniżanie ludzi,
Chcę się rozstać. Wytrzymałem pół roku. O pół roku za dużo. Wcześniej w kłótni wypomniałem, że nie wytrzytrzymuję i rozważam rozstanie. Reakcja dziewczyny: "Nie mówiłbyś tak jakbym wyglądała jak Angelina Jolie". Ona jest całkowicie odklejona od rzeczywistości. Nie rozumie, że nie wytrzymuję z połym charakterem. Próbowałem zapisać ją na terapię, nawet zaproponowałem wspólną sesję dla par. Nie zgodziła się. Uważa, że to strata czasu, a pieniądze lepiej wydać u kosmetyczki niż psychologa. Ręce opadają.
#psychologia #zwiazki #uroda #zalesie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: run Forrest, run. Ciężko odklejona.
@mirko_anonim: Uciekaj a ją wyślij do psychiatry
To nie jest żaden narcyzm tylko jakaś grubsza skomplikowana akcja, jej mózg jest ciągle zablokowany w jednej pozycji , być może w nie odpowiednim momęcie nastąpiło jakieś stresujące zdarzenie które zahaczyło albo było oparte o jej wygląd i dziewczyna do teraz lata tak wkręcona, a że żadnych konsekwencji z tego nie ma to nie dostaje przysłowiowego plaskacza na otrzeźwienie który by ją zmusił do popatrzenia
Zrobiłeś co mogłeś, zaproponowałeś terapię indywidualną i wspólną, zakomunikowałeś że już nie wytrzymujesz jej krzywych akcji - nie ma sensownej odpowiedzi z jej strony, to bierz chłopie nogi za pas i się nie oglądaj.
───────────────────
Nie sprząta , nie gotuje , w wolnym czasie siedzi na telefonie i przegląda insta .
To akurat racja ( ͡° ͜ʖ ͡°)