Wpis z mikrobloga

@cm123: ja miałem na razie jednego reboota. Ustawiłem mu 200MHz (fabrycznie 800) i próbowałem sprawdzić ile rzeczy da się na raz otwierać i klikać :D
  • Odpowiedz
Ale po wyjęciu baterii? No nie wyłączyłam tel,ale już nie mogłam go włączyć znaczy wydaje mi się,że namieszał coś kerner ... "zboogował" się
  • Odpowiedz
@cm123: sam się zrestartował :P CM11 jest rozwojowy - zdarza się, że w jednej wersji coś popsują - ładuj następną. Nie ma większej frajdy jak nowy system co tydzień - i masa nowych opcji ;)
  • Odpowiedz
@RRybak: Nie właśnie,że mam 10.2 jeszcze nie przekonałam się do 11 :) ;) Był włączony,wyciągałam baterie,uruchomił się pojawiło się logo kernera dormix czy jak to tam leci i czarny ekran ;) No nic ustawiam wszystko od nowa,kopię przez TB no i zobaczymy. Używasz 11? Polecasz czy jest bardzo niestabilna?
  • Odpowiedz
@cm123: zanim wgrasz nową , możesz jeszcze z recovery próbować "wipe cache" + "wipe dalvik". A na przyszłość dobrze mieć kopię systemu zrobioną z recovery. Jak coś się popieprzy, to masz swój system w 3 minuty.

Ja przeszedłem ze stocka na CM11 bezpośrednio. Jedna wersja fajna, jedną odkręcałem, bo nie działał telefon (sic!), ostatnia wersja sprzed 4 dni. Póki co śmiga wszystko, działa wszystko, dodatkowo mogę podkręcać procesor (gry!), YT działa
  • Odpowiedz
próbowałam z wipami nic nie pomogło. Dopiero jak postawiłam ponownie CM,to ruszył :) No ja jeszcze posiedzę na cm 10.2 nie narzekam. Nie chce mi się zmieniać i potem bawić się z tym. Najdzie mnie ochota to wgram :)
  • Odpowiedz