Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim

Typie ty chcesz kręcić z babami i być z nimi szczery? Ogarnij się... Te wiedźmy nawet na ciebie nie napluja jak okażesz słabość. Było ją wyru chac a nie się przyznawać. Ja swoją ex poznałem w tym samym wieku i też byłem prawnikiem. Później się przyznałem jak byliśmy już po wielu stosunkach. W sumie odebrała to pozytywnie i byliśmy jeszcze 8 lat razem.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim to zastanów się następny raz przy mówieniu o tym albo i dobrze że Tobie podziękowała bo oznacza że ona nie pasowała do Ciebie. Ps. Nie każdy szuka wygodnego życia
( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@mirko_anonim ona nie zerwała z Tobą, bo się dowiedziała, że jesteś prawiczkiem, tylko dlatego, bo się dowiedziała, że jesteś wyjątkowym głupkiem, bo tylko wyjątkowy głupek, by się przyznał dziewczynie, że jest 27-letnim prawiczkiem! Co za dziecinny błąd!
Bez urazy oczywiście.
  • Odpowiedz
bo tylko wyjątkowy głupek, by się przyznał dziewczynie, że jest 27-letnim prawiczkiem! Co za dziecinny błąd!

@AndrzejBabinicz: tak bo to wszystko dobre o nim zmienia.. wy naprawde jestescie zrobione z naszej kosci a mozg jest?
  • Odpowiedz