mirko_anonim
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
12
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
thorgoth
@mirko_anonim: pssst, można iść w rozwój i nie być 27-letnim prawiczkiem, oni tego nawet nie sprawdzaja
22
default1
default1
@mirko_anonim: mam nadzieję, że to nie bait. I dobrze, że uciekła. Nie jest warta myślenia o poważnej przyszłości.
5
LubianyTyp
@mirko_anonim

Typie ty chcesz kręcić z babami i być z nimi szczery? Ogarnij się... Te wiedźmy nawet na ciebie nie napluja jak okażesz słabość. Było ją wyru chac a nie się przyznawać. Ja swoją ex poznałem w tym samym wieku i też byłem prawnikiem. Później się przyznałem jak byliśmy już po wielu stosunkach. W sumie odebrała to pozytywnie i byliśmy jeszcze 8 lat razem.
4
justBrowsin
justBrowsin
@thorgoth: gosc pewnie kolejny który myśli że klepanie kodu ze stack overflow dopóki chatgpt nie bedzie tańszy, to "pójście w rozwój"
3
e.....s
e.....s
@mirko_anonim: To po co jej mówiłeś.
3
-pafel
@mirko_anonim nie chodź na dziwki, mówili...
3
razdwatrzy55
razdwatrzy55
@LubianyTyp: i niby nie zauwazyla, że ty wtedy prawik xd?
chłop się jej zwierzył a ona pewnie podzieliła swój bodycount przez 3 XD
3
A.....z
A.....z
@mirko_anonim ona nie zerwała z Tobą, bo się dowiedziała, że jesteś prawiczkiem, tylko dlatego, bo się dowiedziała, że jesteś wyjątkowym głupkiem, bo tylko wyjątkowy głupek, by się przyznał dziewczynie, że jest 27-letnim prawiczkiem! Co za dziecinny błąd!
Bez urazy oczywiście.
3
LubianyTyp
2
A.....z
A.....z
@default1 Jesteś pewien? Zawsze można usprawiedliwić słabszą dyspozycję dłuższą przerwą i stresem.
2
s.....y
Te wiedźmy nawet na ciebie nie napluja jak okażesz słabość.

@LubianyTyp: +1
1
s.....y
No nic, a mogła mieć wygodne życie u mojego boku,

@mirko_anonim: ale one potrzebuja emocji a nie wygodnego zycia
nie stosuj logiki chlopie - tylko sie zawiedziesz
1
s.....y
@AndrzejBabinicz: generalnie ludzie tak przywykli do wykorzystywania siebie nawzajem ze nieludzkie jest dla nich normalne zachowanie
1
s.....y
1
423frewq4f23
@mirko_anonim: kolejny powód że it's over dla mnie, nie zniosę tego
0
kabotyno
@mirko_anonim to zastanów się następny raz przy mówieniu o tym albo i dobrze że Tobie podziękowała bo oznacza że ona nie pasowała do Ciebie. Ps. Nie każdy szuka wygodnego życia
( ͡~ ͜ʖ ͡°)
0
default1
default1
@AndrzejBabinicz: przeciez to i tak by wyszło przy pierwszym stosunku
0
s.....y
@mirko_anonim: wiem jak to jest - było nie mówić - mów że ruchasz na lewo i prawo wtedy każda będzie cię chciała
0
s.....y
To po co jej mówiłeś.

@exystexys: bo może chciałbyć człowiekiem dla kobiety ale one tego nie doceniają i wolą być szmacone
0
s.....y
bo tylko wyjątkowy głupek, by się przyznał dziewczynie, że jest 27-letnim prawiczkiem! Co za dziecinny błąd!

@AndrzejBabinicz: tak bo to wszystko dobre o nim zmienia.. wy naprawde jestescie zrobione z naszej kosci a mozg jest?
0