Aktywne Wpisy
ataeB +17
Wyświetliła mi się ostatnio na insta reklama, że szukają modelek do kampanii jakiejś bieliźnianej. Napisałam, że jestem zainteresowana. Kazali mi wysłać swoje portfolio. Co to znaczy? Nie miałam nigdy sesji zdjęciowej.
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
lajsta77 +221
Ale właśnie jeblo kategoria 4 w Florydę, 220 km/h, w porywach 260 km/h, woda o ponad metry wysokości ma się podnieść. Stolica dostanie a Wybrzeże niestety zmiecie, pierwsze relacje będą za 7 godzin jak się będzie robić jaśniej #usa #floryda #huragan #lajstawusa
Dziewczyna, z którą spotkałem się 3 razy i wydawała się całkiem w porządku właśnie mi podziękowała po tym jak dowiedziała się, ze jestem 27-letnim prawiczkiem XD. Wszystko inne było do zaakceptowania, ale to ją przerosło. No nic, a mogła mieć wygodne życie u mojego boku, bo poszedłem w rozwój kiedy inni imprezowali, ale poziom współczesnych kobiet jest jaki jest.
#tinder #zwiazki #przegryw #blackpill
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Typie ty chcesz kręcić z babami i być z nimi szczery? Ogarnij się... Te wiedźmy nawet na ciebie nie napluja jak okażesz słabość. Było ją wyru chac a nie się przyznawać. Ja swoją ex poznałem w tym samym wieku i też byłem prawnikiem. Później się przyznałem jak byliśmy już po wielu stosunkach. W sumie odebrała to pozytywnie i byliśmy jeszcze 8 lat razem.
chłop się jej zwierzył a ona pewnie podzieliła swój bodycount przez 3 XD
( ͡~ ͜ʖ ͡°)
No jak się nie przyznałem to raczej się nie kapneła - p---s into vagina i ruchy frakcyjne. Udawałem, że wiem o co biega. Pierwszy raz w życiu zobaczyłem cipkę to zacząłem lizać chociaż nawet nie wiedziałem gdzie dokładnie trzeba. Nawet już nie pamiętam dokładnie
Bez urazy oczywiście.
@exystexys: bo może chciałbyć człowiekiem dla kobiety ale one tego nie doceniają i wolą być szmacone
@LubianyTyp: +1
@AndrzejBabinicz: tak bo to wszystko dobre o nim zmienia.. wy naprawde jestescie zrobione z naszej kosci a mozg jest?
powiedzial prawde i na dodatek cos pozytywnego obiektywnie ze nie lata za kazda i jej nie rucha i problem
@mirko_anonim: ale one potrzebuja emocji a nie wygodnego zycia
nie stosuj logiki chlopie - tylko sie zawiedziesz