Aktywne Wpisy

Zjadacz_Mysli +182
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

bArrek +24
Pesela nie oszukasz to już ten wiek może i czuje się młody ale kupiłem wczoraj cukierki dla starych ludzi ale są pyszne niczego nie żałuję

Dobra dobra, jak juz dotarłem do momentu, że jestem świadomy bycia nieszcześliwym ze samym sobą i nikt tego za mnie nie naprawi (nie cytuj, bo nie chce zebyś mi podawał/a gotowe rozwiazanie), a jestem w związku z którego nie chce rezygnować, bo to złota kobieta i zrobie dla niej wszystko, to jak naprawić "siebie", żeby być ze sobą szcześliwy? Jestem na terapii od dłuższego czasu i sporo rzeczy sobie uświadomiłem, ale czuje, że utknałem w miejscu bo nie wiem co powinienem zmienić w życiu, aby poprawić swoje szczeście. Co do tego wyżej, chciałem sie zapytać osób po terapi, co było takim waszym kamieniem milowym w terapi po którym zrozumieliście/zauważyliście, co trzeba zmienić/poprawić?
#depresja #terapia #psychologia #psychoterapia
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Co mam na myśli - nie lubisz zmywać naczyń, to kup zmywarkę, nie chcesz marnować soboty na sprzątanie, zmuś się do posprzątania po południu po troszkę w tygodniu, nie lubisz gotować, przyszykuj sobie obiady w jeden dzień na cały tydzień, nie chcesz chodzić po sklepach, zamów zakupy z