@mirko_anonim to nie z kolegą jest tutaj problem, tylko ty masz syndrom starej baby, która musi wtykać nos w nie swoje sprawy i nie może przeżyć, że ktoś nie żyje tak jak ona chce
@mirko_anonim: Co cię to typie obchodzi xD lepiej żeby był z kimś co mu się podoba realnie niż z laska na siłę jak większość imbecylow XD i dziwić się że tak często są rozwody XD
Anonim (nie OP): Absurdem jest twoje ograniczenie człowieku małej wiary. Można i 25 lat nie być w związku, i magika dobić, będąc szczęśliwym. W spokoju sobie swoją firmę rozkręcić, hobbystycznie doktorat strzelić czy siedzieć w swoich zajawkach. Po kiego wkładać sobie kij w szprychy i na siłę szukać byle jakiej drugiej połówki? Kotwicy ci brakuje? Za lekko masz w życiu, że na siłę próbujesz sobie je utrudnić? ( ͡° ͜
z boku wygląda to źle. Pracuje z nami 6 lat. W tym czasie już każdy znalazł miłość życia, a on nadal sam i tylko narzeka jakie to kobiety sa okropne xd doradźcie mi coś
@mirko_anonim: jesteś gejem? To nie ty potrzebujesz porady tylko tamten chłopak a poza tym to nie jest twoja sprawa jak tamten żyje.
Właśnie byłem w biedronce i mam hot tejk na czwartek.
Wbrew temu, co twierdzą jakieś prawaki i ich klakierzy, płacenie gotówką w sklepie nie jest domeną antysystemowców i libertarian, opierających się państwowej kontroli.
Jest domeną starych bab, meneli, robotników płacących o 7 rano za setkę oraz ludzi z wypisanym na twarzy opóźnieniem umysłowym.
@mirko_anonim: brzmi to jakbyś się interesował nieswoimi sprawami za bardzo
Komentarz usunięty przez moderatora
@mirko_anonim: jesteś gejem?
To nie ty potrzebujesz porady tylko tamten chłopak a poza tym to nie jest twoja sprawa jak tamten żyje.
@mirko_anonim: xD obyś trollował, Oskarek.
@mirko_anonim: to idz zagadaj, moze ciebie w--------i za to ze w---------z sie w jego zycie, przegrywie xD