Aktywne Wpisy

K-S- +6
Testowałem dziś mięso wołowe do burgera z lidla.
W smaku bardzo dobre, mięso kruche ale się nie rozwalało, soczyste ale bez przesady. Jakościowo to taki burger za 30zł z średnio dobrej burgerowni.
Z wad podczas smażenia wytopiło się bardzo dużo tłuszczu i chyba coś zrobiłem źle bo pod koniec mięso zaczęło się wyginać.
Koszt
W smaku bardzo dobre, mięso kruche ale się nie rozwalało, soczyste ale bez przesady. Jakościowo to taki burger za 30zł z średnio dobrej burgerowni.
Z wad podczas smażenia wytopiło się bardzo dużo tłuszczu i chyba coś zrobiłem źle bo pod koniec mięso zaczęło się wyginać.
Koszt
źródło: 2ZmgBcJ
Pobierz
zorrzyk +119
Odkąd przestałem pić i mam chwilę wolnego, to zamiast chlać, to klepie pierogi albo pizzę.
Coś trzeba robić.
Dziś 200 sztuk pysznych ruskich pierogów
Waga jednego pieroga waha się między 40-45g
#gotujzwykopem #pierogi #alkoholizm
Coś trzeba robić.
Dziś 200 sztuk pysznych ruskich pierogów
Waga jednego pieroga waha się między 40-45g
#gotujzwykopem #pierogi #alkoholizm
źródło: temp_file8603508936935524027
Pobierz

Prawdziwa praca umysłowa to robota Inżyniera budowy, automatyka czy senior programisty, nie gównostanowisko za biurkiem.
#takaprawda #korposwiat #korpo #pracbaza #praca #pracait #programista15k
potem piszesz o tym na wykopie łącząc się z innymi spierdonarcystami, Twój świat staje się lepszy, bo znowu w umyśle komuś dokopałeś i można zacząć dzień.
No może jest to spowodowane tym, że OP wyzywa ludzi od małp, ale nie wiem
Inteligentni to świetnie rozumieją,
Poza IT to ta laska z HR wyciągnie tyle co ten inżynier czyli maksymalnie 12k brutto xD
@GlenGlen12: cooo? XDD
Dla mnie praca umysłowa - szukanie rozwiązań problemów, r&d, wszelkiego rodzaju usprawnienia itp. Analiza problemu, automatyka i tak dalej.
A to co napisałeś to taka pani z biedry, ot często bezmyślne klepanie w klawiaturę.
siedzę w guwnojanuszexie i projektujemy gazetki do hipermarketów. Ta praca naprawdę nie ma znaczenia dla świata dlatego mnie tak bawi gdy są jakieś nerwy, że się nie wyrabiamy czy coś xD
Tak samo piszesz, że senior programista to praca umysłowa, to mid już nie? Nagle po awansie zaczął pracować umysłowo, a wcześniej to co?
Inżynier nie jest trybikiem mordo. Inżynier to metafizyka. No tak jest ( ͡° ͜ʖ ͡°)