Aktywne Wpisy

MonazoPL +90
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: millennium 900 zł
Pobierz
Blackhorn +353
Ale mnie krindż łapie za każdym razem jak sobie przypomnę jak nie rozumiałem PPK, posłuchałem kuców i się z niego wypisałem na 2 lata.
#gielda #oszczedzanie
#gielda #oszczedzanie

W smaku bardzo dobre, mięso kruche ale się nie rozwalało, soczyste ale bez przesady. Jakościowo to taki burger za 30zł z średnio dobrej burgerowni.
Z wad podczas smażenia wytopiło się bardzo dużo tłuszczu i chyba coś zrobiłem źle bo pod koniec mięso zaczęło się wyginać.
Koszt 7zł moim zdaniem opłaca się.
W porównaniu do tych tanich burgerów z kurczaka, to jest to całkowicie inny poziom jedzenia.
#gotujzwykopem #recenzja #test #lidl
źródło: 2ZmgBcJ
Pobierzźródło: 2ZmryhB
Pobierz@K-S-:
Wiadomix, że tak.
Przyciśnij do patelni lekko je rozgniatając - w trakcie smażenia mięso się kruczy i jak jest takie zbite to się wygina. Możesz też podzielić na pół, zrobić 2 kulki i rozgnieść cienko na smasha.
@K-S-: zlituj sie człowieku XD chyba nigdy dobrego mięsa nie jadłeś XD
Sól, pieprz, jakieś polepszacze i sok z buraka. Chyba dla koloru to ostatnie.
@malin90 z biedronki jadłem tylko te tanie, co mają w składzie więcej kaszy niż mięsa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@vateras131: srasha, to nie jest wtedy burger tylko jakaś abominacja XD
@PrzegrywWegetacjaTakaSytuacja: Wiadomo że z super burgerowni będzie lepsze, ale źle nie jest, i nie ma co wybrzydzać.
@K-S-: aż sprawdziłam sama, konkretnie askorbinian sodu, czyli E301, czyli jedna z form witaminy C. Dodawane do żywności jako przeciwutleniacz czyli pomaga zachować świeżość i kolor. W sumie przy surowym mięsie rozsądne.
Jeżeli chcesz robić to rób dobrze a poczujesz realną róznice w jakosci i smaku.
@Myszo: XDDD
Nie jadłeś nigdy prawdziwego burgera ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://stronazdrowia.pl/mieso-z-plastikiem-lidl-wycofuje-burgery-nie-jedz-ich-tylko-zwroc-do-dowolnego-sklepu-nawet-bez-paragonu/ar/c14p2-26131471