Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 67
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Mete: ja wgl nierozumiem, dlaczego wszędzie nie ma kas takich jak było w tesco, czy jak teraz w carrfurze. Mogę iść ze słoikem monet do samoobsługowej i bez problemu się obsłużę. Ale nie, kas normalnych za mało, to jeszcze samoobsługowe obsługuje kasjerka z kasy tradycyniej. Ni w p---e ni w oko. Cytując klasyka "Dobra wiadomość tak, że zbudowaliśmy silnik, a zła taka, że nie działa"
  • Odpowiedz
@frutson: po co się nazywają "samoobsługowe" jak nie jesteś w sanie obsłużyć się samemu legalnym środkiem płatniczym w Polsce?
  • Odpowiedz
@frutson: To jest bardzo częste w lidlach. Jak jesteś okolo 22:40 lub tuż po 6. Przynajmniej w dwóch lidlach co bywam od czasu do czasu zawsze tak jest. Nie ma nikogo przy kasach zwykłych, jak chcesz płacić gotówką to wtedy ta osoba, co potwierdza wiek itp otwiera kasę i jej płacisz.
  • Odpowiedz
@Mete: czemu nie płacić kartą, nie rozumiem tego, nie używałem gotówki od 10 lat do niczego innego niż prezent w kopertę na ślub i napiwki aby się pozbyć gotówki gdy ktoś przypadkiem postanowi się ze mną rozliczyć w ten (dziwny) sposób
  • Odpowiedz
@Mete: jeżeli masz pół dnia z-----e przez coś tak małego, jak zakupy przedłużone o 3 minuty, to powinieneś zainwestować w terapię, celem radzenia sobie z niekontrolowaną agresją. I nie piszę tego pasywnie-agresywnie, nie naśmiewam się z ciebie. Jestem w 100% poważny. Twoje życie będzie znacznie lepsze, jeżeli taka głupota nie będzie ci pół dnia r----------ć.
  • Odpowiedz
@frutson: W lidlu działają tylko samoobsługowe kasy, sytuacja wygląda komicznie bo baba kasuje mnie na samoobsługowej kasie, daje jej pieniądze, ona dyma do zwykłej kasy, żeby wydać resztę i wraca do samoobsługowej.
  • Odpowiedz