nigdy nie widziałem by wszystkie kasy były zamknięte
@frutson: niestety w moich lidlach to standard - pracownicy lidla się chowają (SERIO!) i masz iść do samoobsługowej. Czasem widzę starsze małżeństwa jak siedzą pół godziny w samoobsługowej z pełnym koszykiem, bo dali się złamać... a 10 minut stania przy pustej kasie bez kasjera upokarza i łamie psychicznie...
nigdy nie widziałem by wszystkie kasy były zamknięte
@frutson: uu to widzę jakiś Lidl dla bananów, u nas faktycznie prawie zawsze są wszystkie zamknięte ( ͡°͜ʖ͡°) Implementacja kas samoobsługowych Lidla też mnie doprowadza do szału, bo jest patologiczna - chociaż się poprawiła z tolerancją wagi, bramka to nadal patola.
Płatność gotówką to fanaberia przy kasach samoobsługowych, ale faktycznie powinna być taka możliwość gdziekolwiek, a
Ale dostałem odpowiedzi xD Lidl to chlew, ale zawsze w moim chociaż jedna kasa jest czynna. Widocznie mam szczęście. Chociaż przyznam się, że z samego rana nie robię zakupów, zdarza się przed samym zamknięciem.
@frutson: Ja za to widziałem, aby wszystkie kasy w Lidlu były zamknięte. Pracownica do mnie, żebym poszedł do samoobsługowych. Powiedziałem, że nie będę tych wszystkich zakupów sam kasował. Ona kasowała mi w samoobsługowej, a ja na nią patrzyłem aż skończy. Także akurat mi wyszło na dobre, ale i tak w---------e było ze nie ma zwykłych kas otwartych i trzeba sie prosić w sklepie o obsługę.
@frutson: U mnie to norma, wszystkie kasy zamknięte, zostają tylko samoobsługowe. Ja rozumiem że wykonując pracę kasjera dostane zniżki na zakupy? Albo jakieś wynagrodzenie? Prawda?
@frutson Bielsku-Biała here. Totalnie normalne, że wszystkie kasy zamknięte. Otwarte tylko samoobsługowe. Na 10 wizyt może 1 się zdarza, że któraś kasa otwarta.
po co się w---------z do kasy samoobsługowej jak nie możesz sam się obsłużyć
@frutson: Nigdy nie robiłem zakupów w lidlu i tydzień temu też mnie to mocno zaskoczyło. Wszystkie kasy zamknięte i jedna pracownica stoi przy automatycznych. Pytam czy w tych kasach można płacić gotówką jak w Auchan, a ona prosi mnie do normalnej kasy i tam zapłaciłem XD
Skoro Slawosz nigdzie już nie poleci robię predykcję że w ciągu <18 miesięcy będzie rozwód z posłanką atencjuszką - ona chciała być żoną astronauty a nie jakiejś popierdułki
@frutson: a byłeś zaraz po otwarciu albo przed samym zamknięciem? To się zdarza, nie tylko w Lidlu.
@frutson: niestety w moich lidlach to standard - pracownicy lidla się chowają (SERIO!) i masz iść do samoobsługowej.
Czasem widzę starsze małżeństwa jak siedzą pół godziny w samoobsługowej z pełnym koszykiem, bo dali się złamać... a 10 minut stania przy pustej kasie bez kasjera upokarza i łamie psychicznie...
@frutson: uu to widzę jakiś Lidl dla bananów, u nas faktycznie prawie zawsze są wszystkie zamknięte ( ͡° ͜ʖ ͡°) Implementacja kas samoobsługowych Lidla też mnie doprowadza do szału, bo jest patologiczna - chociaż się poprawiła z tolerancją wagi, bramka to nadal patola.
Płatność gotówką to fanaberia przy kasach samoobsługowych, ale faktycznie powinna być taka możliwość gdziekolwiek, a
Lidl to chlew, ale zawsze w moim chociaż jedna kasa jest czynna. Widocznie mam szczęście. Chociaż przyznam się, że z samego rana nie robię zakupów, zdarza się przed samym zamknięciem.
@frutson: Nigdy nie robiłem zakupów w lidlu i tydzień temu też mnie to mocno zaskoczyło. Wszystkie kasy zamknięte i jedna pracownica stoi przy automatycznych. Pytam czy w tych kasach można płacić gotówką jak w Auchan, a ona prosi mnie do normalnej kasy i tam zapłaciłem XD