Wpis z mikrobloga

>zainstaluj grę (jakaś competetive online)
>włącza się obowiązkowy tutorial wstępny
>wyłącz po 2 minutach
>odinstaluj grę
#gry
LM317K - >zainstaluj grę (jakaś competetive online)
>włącza się obowiązkowy tutorial ...

źródło: 845

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@LM317K A jeszcze z 15 lat temu człowiek siedział bite 6 godzin nad jakaś piracką wersją gry żeby ja w ogóle odpalić ,plus dodatkowe 2 h na zsynchronizowanie spolszczenia zgodnego z najnowszą latką , ktorą to osobno trzeba było szukać na podejrzanych stronach xd
  • Odpowiedz
@bary94pl: gry są tworzone pod nastolakow z r--------m attention span od tiktok a nie adhd
nie obrażaj nas bo my sobie takiego losu nie wybraliśmy i nawet nie wiesz jaki to jest koszmar żyć z adhd
  • Odpowiedz
Mhm, singielek i może jeszcze RPG?
Kreator postaci, wybór obozu i historii, wstępne filmiki, samouczek i ogarnianie mechaniki, pierwsze botowe questy. Ostatecznie mija 1,5h która można było poświęcić na grę, trzeba iść spać żeby wstać do Januszexu i zasypiasz z poczuciem zmarnowanego czasu i braku radochy z gier xd
  • Odpowiedz
Sam zacząłem coś więcej pogrywać odkąd mam steamdecka. Jednak możliwość grania w łóżku swoje robi ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Hemingwayy: chyba zapomniałeś o premierze gta iv na pcety. żeby uruchomić oryginała trzeba było siedzieć cały dzień aby to zainstalować i uruchomić xd
  • Odpowiedz
>zainstaluj grę (jakaś competetive online)

>włącza się obowiązkowy tutorial wstępny

>wyłącz po 2 minutach

>odinstaluj grę

@LM317K: i bardzo dobrze, nie będziesz psuł gry innym bo nie chcesz zapoznać się z podstawowymi mechanikami ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz