@LM317K A jeszcze z 15 lat temu człowiek siedział bite 6 godzin nad jakaś piracką wersją gry żeby ja w ogóle odpalić ,plus dodatkowe 2 h na zsynchronizowanie spolszczenia zgodnego z najnowszą latką , ktorą to osobno trzeba było szukać na podejrzanych stronach xd
@bary94pl: gry są tworzone pod nastolakow z r--------m attention span od tiktok a nie adhd nie obrażaj nas bo my sobie takiego losu nie wybraliśmy i nawet nie wiesz jaki to jest koszmar żyć z adhd
Mhm, singielek i może jeszcze RPG? Kreator postaci, wybór obozu i historii, wstępne filmiki, samouczek i ogarnianie mechaniki, pierwsze botowe questy. Ostatecznie mija 1,5h która można było poświęcić na grę, trzeba iść spać żeby wstać do Januszexu i zasypiasz z poczuciem zmarnowanego czasu i braku radochy z gier xd
@NaChuiMiTaCHata: bez kitu u mnie to samo. Wiele razy probowałem z konsola, nawet kupilem laptopa pod gierki nowe a i tak ciagle wracam do diablo 2 / cs i lola xd
@Hemingwayy: chyba zapomniałeś o premierze gta iv na pcety. żeby uruchomić oryginała trzeba było siedzieć cały dzień aby to zainstalować i uruchomić xd
>zainstaluj grę (jakaś competetive online)>włącza się obowiązkowy tutorial wstępny>wyłącz po 2 minutach>odinstaluj grę#gry
źródło: 845
PobierzTo się nazywa starość
nie obrażaj nas bo my sobie takiego losu nie wybraliśmy i nawet nie wiesz jaki to jest koszmar żyć z adhd
Kreator postaci, wybór obozu i historii, wstępne filmiki, samouczek i ogarnianie mechaniki, pierwsze botowe questy. Ostatecznie mija 1,5h która można było poświęcić na grę, trzeba iść spać żeby wstać do Januszexu i zasypiasz z poczuciem zmarnowanego czasu i braku radochy z gier xd
no chyba Ty. ja kupowałem pudełka w sklepach stacjonarnych
źródło: obraz
Pobierz@LM317K: i bardzo dobrze, nie będziesz psuł gry innym bo nie chcesz zapoznać się z podstawowymi mechanikami ¯\(ツ)/¯